Жорж Ганчев

Жорж Ганчев е една от най-колоритните фигури в политическото ни пространство още от зората на демократичните промени. Сега се задават избори за европейски депутати, а феновете на Жорж се питат защо него го няма в телевизионните дискусии. Оказва се, че причината е в здравословните проблеми, които налегнаха Ганчев в последно време.Лоши новини: Инфаркт отново покоси Жорж Ганчев! Бори се за живота си, вече почти не се движиВтори сърдечен удар покоси Жорж Ганчев. Това разкри вчера самият той пред вестник „България днес“.
„…
Dec 18 2018skafeto.com

След няколкомесечно отсъствие от публичното пространство Жорж Ганчев направи голямото си завръщане, появявайки се в ефира на БНТ. Политикът шокира зрителите с неузнаваемия си външен вид, пише вестник „Ретро“. Исполинът Ганчев се е стопил наполовина, а от винаги румените му бузи и прилежна прическа няма и помен. Според близки до легендарния шоумен покрай влошеното си здравословно състояние той бил смъкнал почти 40 килограма от теглото си.

Припомняме, че в началото на юли 2018 г. Жорж бе повален от масивен инфаркт в центъра на София. „Само за седем минути при мен пристигна лекар от „Света Екатерина“. Те ме спасиха. Аз бях в клинична смърт“, споделя Ганчев, който бе хоспитализиран в т.нар. „златен час“, който е решаващ за пациенти със сърдечен удар.

Към момента вечният кандидат за президент признава, че има по-малко енергия от обичайното, но бил благодарен, че е прескочил трапа. „Не пия, не пуша и не ходя по баровете, а и правя добри неща“, казва Ганчев за новия си начин на живот.Истинските имена на звездите: Гала била Спаска, Карбовски – БогдановЗнаете ли кои са Лиляна Петрова, Ивайло Стоянов, Мартин Богданов, Петър Бъчваров, Иванка Калудова ил…Feb 17 2019skafeto.com


loading...