Турция All Inclusive ограничаване на движението

В Турция системата All Inclusive ще обхване търговските улици на курортите. Тук туристите ще могат да пазаруват и след това да вечерят в някой от местните ресторанти, като използват гривна от хотела. Идеята е на Асоциацията на туристическите инвеститори на Турция (TTYD), която е намерила нов начин за увеличаване на приходите от туризма, пише Блиц.

Организацията предлага да „изкара“ туристите извън хотела до специални зони за пазаруване и развлечения, където ще действа системата ол инклузив. Такива зони ще се появят директно на местните улици с магазини, кафенета, ресторанти и барове.
Туристите ще могат да пазаруват и след това да отидат на обяд или вечеря в някое от близките заведения, което е обхванато от хотелската система All Inclusive.

Влизането в ресторанта ще се извършва от гривната на хотела или със специални карти. Гостите няма да плащат за храна и услуги.
За първи път в света: Турция пуска All Inclusive по улиците и магазинитеПо-добре ли беше преди 89 г.? Ол инклузив по времето на Тато – 14 дни на мореСпомняте ли си времената, когато всяко българско семейство ходеше на море лятото? Толкова модерният …Mar 8 2017skafeto.com

Експертите предлагат и екскурзии, които да завършат с безплатна вечеря. Според тях, след посещение на ресторанта, туристите ще могат да продължат да пазаруват или да отидат в нощен клуб. Да се възползват от тази услуга ще могат гостите на хотелите по системата ол инклузив.

Този модел, който не замества познатата система All Inclusive, ще изведе туристи от хотела и ще ги принуди да харчат пари, което е и целта на инициативата.
В качеството на пилотен регион, в който ще се изпробва първо този нов проект, е избран Кемер (на снимката), в южната част на Средиземноморското крайбрежие на Турция. В момента вече се водят преговори за създаване на специална улица, на който да важат правилата за All Inclusive.Ол инклузив по български: Вижте защо летовниците избират Гърция и търпят огромните задръствания по пътя!След Голямото пътуване по празниците мнозина се питат струва ли си да прекараш част от ваканцията в …Sep 7 2016skafeto.com


loading...