Биг Брадър Риалити

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Риалити форматът „Биг Брадър“ и производното „ВИП Брадър“ няма да вървят повече на родна земя, съобщава седмичникът „Шоу“. На негово място от есента се готви ново шоу, напълно вероятно е това да бъде и „Денсинг старс“.

Продуцентите на формата вече не виждат смисъл да влагат в сеирджийското шоу, което в последните години не им носи особени печалби. Рейтингът се срина главоломно през последните два сезона, а идеите им за освежаване се изчерпаха.

Голям проблем е вече и намирането на популярни личности, които са готови да се излагат в шоуто срещу малко пари. В последния сезон нямаше нито една голяма звезда, продуцентите изпробваха да правят рейтинг с треторазредни звезди.

Удариха на камък и рейтингът им падна главоломно. А дори и да се навие някоя от големите ни звезди, то тя иска една камара с пари и подписва специален договор, чрез който връзват ръцете на продуцентите и те по никакъв начин не могат да ги използват пълноценно за шоуто.Иван Иванов се облажи от хонорара на сина си от „Брадъра“Преди броени дни Иван Иванов навърши 67 години, а най-хубавият подарък за личния му празник дошъл от…Dec 27 2018skafeto.com

Носят се слухове и за още една причина, довела до спирането на предаването. Нашите получили отказ за правата на шоуто от първоизточниците в Холандия, пише show.blitz.bg. Именно там се заражда идеята за това шоу, в което определен брой участници живеят в къща за около 2-3 месеца под непрекъснатото наблюдение на телевизионните камери.

Пробно тръгва през 1999 г., но оттогава има варианти по целия свят – Англия, Австралия, Германия, Канада, Испания, САЩ, включително и в България. Името на шоуто произлиза от романа „1984“ на Джордж Оруел, в който Големия брат управлява диктатурата си, като непрекъснато наблюдава поданиците си чрез техните телевизионни екрани и им напомня това с фразата: „Големият брат те наблюдава“.

В България първият сезон стартира през 2004 г. с обикновени участници. Две години по-късно в Къщата заживяват и популярни личности, а Константин е първият победител в шоуто. Оттогава е имало цели 10 ВИП сезона, 5 с обикновени хора, един семеен и 6 сезона с участници от всички предавания досега.Пълен обрат: Розмари отсвири немския си годеник и се събра с Ричард след „ВИП Брадър“!Моделът Розмари Тишер и фитнес инструкторът Ричард Величков са неразделни след края на шоуто „ВИП Бр…Dec 21 2018skafeto.com