Още едно дългоочаквано събитие вече е факт. След като херцогинята на Съсекс дари своя съпруг с момченце дори и малко след като целият свят очакваше, то сега вече беше ред широката общественост да види новороденото бебе. Принц Хари и Меган Маркъл показахa първородния си син на света. Бебето, което се роди в понеделник, 6 май, в пет часа и двадесет и шест минути, направи своя дебют в храма Сейнт Джордж в замъка Уиндзор, пишат от news.bg.

Щастливите родители позираха с бебето в ръце за няколко минути пред предварително избрани представители на медии. Сред тях имаше и американска телевизия по изричното желание на херцогинята.Меган Маркъл сгафи жестоко след раждането!Само преди два дни херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл роди момченце. Съпругът й принц Хари сподели…May 8 2019skafeto.com

Меган Маркъл и Принц Хари показаха кралското бебе

Меган сподели, че това, което й се случва, е магия, просто невероятно. Бебето е било мечта и последните два дни за двамата с Хари са наистина специални.

„Имам двете най-добри момчета на света и съм наистина щастлива за това. Бебето има много мил характер и е много спокойно“, допълва херцогинята.

Принц Хари пък, който през цялото време беше изключително неспокоен пред медиите, сподели, че той и съпругата му всеки ден се променят откакто са родители. Той подчерта още, че „родителството е нещо страхотно“, като не пропусна да се пошегува и добави, че бебето се е метнало на него и има „малка брада“.

Новият член на кралското семейство е седми по ред за британския трон, а Меган и Хари споделиха, че тепърва ще го представят на своите родители.

Припомняме, че принц Хари сподели, че се чувства на седмото небе след раждането на първородния му син и не пропусна да сподели с целия свят, че е изключително горд със съпругата си.Истината околко раждането на бебето на Меган и ХариЕдно от най-дългоочакваните събития за тази година вече е факт. Меган Маркъл най-накрая дари с момче…May 7 2019skafeto.com


loading...