Гала

Тежка война е избухнала между двете гранд дами на Нова телевизия – Ани Салич и Гала, доверяват хора от кухнята на медията. Новинарката и водещата на „На кафе“ не си говорели от 2014 г., когато за последно Салич се навила да гостува в предаването на блондинката, съобщава „Ретро“. Оттогава отклонявала всички покани най-директно и отказвала да вдига рейтинга на съперницата си.
Преди дни самата Ани потвърди за напрежението между нея и Гала, отговаряйки на гневен коментар на зрител в социалните мрежи, който се възмущава как е възможно на русокосата телевизионерка да й се дават 3 часа ефирно време от понеделник до петък, а любимката му Салич да трябва да се ограничава само в рамките на новините и да не й се гласува доверие да реализира по-светски формат.Мъжът на Ани Салич влюбен до уши: Бранко с нова жена 2 г след разводаБившият съпруг на Ани Салич – Бранко, се носел отново на крилете на любовта, доверяват негови близки…Feb 12 2019skafeto.com

Не съм аз програмен директор на телевизията“, отсече лютата благоевградчанка, което се възприе от феновете и като намек, че ако заема този пост, нещата ще стоят по друг начин.
Всъщност битката между Ани и Гала започнала още в края на 2014 г., когато на новинарката ѝ било съобщено, че дамското й токшоу „Извън новините“ пада от ефира на Нова. Тогава от ръководството на медията били категорични пред Салич, че не им трябвал втори формат, който да дублира съдържанието на „На кафе“ и да подкопава рейтинга му, а Ани се почувствала безкрайно обидена. Тя смятала, че нейната концепция е в пъти по-добра от тази на предаването на Гала, и заявила, че не е съгласна авторската й идея да бъде сравнявана с един обикновен клюкарник, за какъвто смятала „На кафе“.

Шефовете обаче не били съгласни и я контрирали със съвет да не се опитва да измества колежката си, а да пази своето собствено място. Всеизвестен факт е, че екранната половинка на Ники Дойнов не мели брашно с нито един от колегите си, смятайки се за най-велика и недосегаема. Сега обаче Гала й била най на мушка. Единствената утеха на благоевградчанката била, че все още продължава да води класацията за най-скъпоплатен кадър в Нова телевизия. Зад кулисите под сурдинка се коментира, че Салич се разписва срещу 12 бона месечно възнаграждение, докато водещата на „На кафе“ прибирала 10 хиляди лева.Пълен и неочакван обрат: Водещата Ани Салич влиза в политиката и се облизва за тлъст постАни Салич се е устремила към политическа кариера. Водещата на новините по Нова се гласяла за министъ…Dec 16 2018skafeto.com


loading...