Излезе изследване на „Алфа рисърч“, което показа, че 81% от българите одобряват европредседателството, заяви пред „България он еър“ собственикът на агенция ПИК Недялко Недялков по повод острите думите на президента Румен Радев от вчера.
Недялков за пореден път подчерта, че е време държавният глава да се определи – дали е обединител или разединител на нацията. За България ли работи, или за собствения си рейтинг.
„Прилича на Фейсбук хейтър, говори с лексиката на фалшивите сайтове, които са тъмночервен дезинформационен проект“, коментира Недялков.Слави Трифонов хвърли истинска бомба: Бойко Борисов е лъжец. Казах му, че ще го осъдя, а сега го болиШоуменът и новозаявен политик Слави Трифонов нападна остро премиера Бойко Борисов във Фейсбук профил…Jun 29 2018skafeto.com

„С думите си Румен Радев обижда лидерите на европейските партии и държави, като ги обвинява в лицемерие. Не знам дали е уместно в синхронно време Борисов да говори пред Европарламента, а Радев на някакъв форум да се държи като оплаквачка, с което отпушва комплексите си. Показва колко завижда и колко страда, че е отлъчен от голямата европейска компания. В същото време в дълбочина елементарно прозира намерението му да изгради собствена партия. Той загрява край терена заедно с друг популист – Славчо Учиндолски. Но народът трябва да внимава – зад единия стоят заграбените капитали на Цветан Василев, зад другия – Кремъл и остатъците от КГБ“, поясни Недялков.
Недялко Недялков за войната Радев - Борисов: Президентът отпушва комплексите си с лексиката на оплаквачка

Той направи и друго сравнение, като даде за пример поредната култова снимка на президента в село Мусачево с оркестър „Сияние“ пред табела „Джолани на пещ“. Тази снимка вече е известна с мотото “Джолан морнинг”.
„В същото време Борисов се среща с Меркел, Макрон, Таяни. Как няма да страда Радев…“, отбеляза Недялков.
Собственикът на ПИК беше репликиран от пиар експерта Соня Момчилова, че правителството ни прекалено много се е навело пред европейците и че е пропиляло безумни суми по председателството без особен ефект. Момчилова припомни, че пенсията у нас е 200 лева, хората постоянно излизат на протести, допускат се гаф след гаф – като вчерашния с приема в езиковите гимназии, здравеопазването ни е на дъното на всички класации.

„Това са дефекти персонално на Борисов, той управлява вече три мандата„, обясни Момчилова.
Недялко Недялков припомни, че именно по време на нашето председателство се приключи 28-годишният спор за името на Македония, тъй като Гърция и Македония бяха окрилени именно от европейските приоритети за Западните Балкани. Решен бе и казусът с командированите работници в чужбина, който касаеше пряко българските шофьори.
„Кога се е случвало всички евролидери да дойдат на крака в България, обикновените хора в малките градове одобряват европредседателството. Яд ги е градските сноби, лентяите от жълтите павета в София, които по цял ден и цяла нощ хейтят в социалните мрежи“, заяви още Недялков.
Източник pik.bgГадателката на Берлускони Теодора Стефанова изправи на нокти Бойко Борисов: Ще има смяна на министри„Няма да има предсрочни избори в България. Да, ще има промени в правителството, смяна на министри, н…Jun 28 2018skafeto.com


loading...