Шеф Виктор Ангелов явно здраво го е закъсал. Готвачът, който се изявява в различни реалити формати, вече хич не привлича вниманието на зрителите.
Нова телевизия отчаяно се опитва да не направи пореден гаф, а с това успя сериозно да изнерви зрителите, пише jenata.blitz.bg. Вече ви показахме грандиозна изцепка на медията, свързана с „ВИП Брадър“. Към днешна дата зрители шушукат, че друго реалити предаване е застрашено от провал. Става въпрос за шоуто, водено от Виктор Ангелов – Hell’s kitchen („Кухнята на Ада“).
Фенове на продукцията забелязаха, че рекламата, приканяща готвачи да се запишат на кастинг за шоуто, се върти вече 6 месеца в ефира.Лице на Нова телевизия пострада жестоко в нощта на Черния петък (СНИМКА)Красива репортерка на Нова телевизия стана жертва на измама. В нощта на черния петък Християния Черв…Nov 25 2018skafeto.com

Почитателите на реалитито вече са сигурни, че интересът на професионалистите към продукцията е много нисък и това принуждава телевизията повече от половин година да зове за участници.
Според зрителите това се държи на крясъците на талантливия и взискателен готвач. Други пък смятат, че точно това подбужда интереса и твърдо застават зад становището, че новият сезон на предаването ще има успех.
Припомняме, че миналата година готварското шоу бе спечелено от Дани Спартак. Талантливият шеф получи награда от 100 000 лева и работа в ресторанта на самия Виктор Ангелов. Към днешна дата всички фенове на вкусната храна могат да видят шампиона от реалитито при Гала, където заедно с бившата участничка в „Кухнята на Ада“ – Светла, приготвят гозби за екипа на „На кафе“.Нов жесток гаф на ВИП Брадър и Нова телевизия! Конфузните ситуации валят една след друга (СНИМКИ)Пореден грандиозен гаф беляза предаването ВИП Брадър. Само преди дни на полуфинала на предишния сезо…Nov 6 2018skafeto.com


loading...