Баневи

Олигархът Николай Банев и жена му Евгения преживяват като ВИП арестанти в столичния следствен арест напук на оплакванията си, че нямат пари и са закъсали финансово, съобщи агенция „Пик“. Двамата се гнусяли да ядат от общата храна, доставяна на задържаните зад решетките и хапват само отбрани ястия. Баневи ежедневно си поръчвали луксозни ястия от столични ресторанти и пръскали над 100 лв., за да се хранят.
„По телевизията се оплакват, че нямали пари и децата им едва ли не бедствали във Франция, а всъщност пръскат луди пари и дори в ареста искат да живеят като избрани ВИП персони„, разкриват екс арестанти, шашнати от нахалството на двамата олигарси. По думите им, те не спирали да тормозят с прищевки надзирателите и да се оплакват от условията в ареста, досущ като екс кметицата на „Младост“ Десислава Иванчева преди да бъде пусната под домашен арест.Делото „Банева“: Едни пари от „Стани богат“, министри на Тато и малко Веско МариновДелото срещу арестуваните олигарси Евгения Банева и съпруга й Николай Банев продължава да бъде в цен…Feb 19 2019skafeto.com

Припомняме, че именно заради нея бе позволено задържаните да имат достъп до епилатор, сешоар и куп други подобни екстри.
„Прищевките им са без предел и сложиха контакти, за да могат да ползват козметични уреди“, разкриват още източниците ни, които са били в ареста по същото време. След Иванчева от въпросните блага се възползвали и Баневи, които освен на храната си държели много и на външния си вид.
„По-капризна е Евгения, която яде само ресторантска храна и гледа да е диетична. Даже морски дарове си поръчва. Мъжът й често кара и на дюнери, които явно са му любими, но пак има претенции откъде да са купени и хората им всеки ден им носят яденето“, разкриват още бивши арестанти.

Пред медиите Евгения Банева призна, че арестът се отразява зле на психическото й състояние и настоя да бъде пусната на свобода. Апелативният специализиран съд обаче окончателно я остави в ареста, както стана дни по-рано и с мъжа й. Дори новата им адвокатка Татяна Дончева не можа да извади достатъчно аргументи, за да убеди съда, че на свобода няма да се укрият, да повлияят на свидетели илида извършат друго престъпление.
Припомняме, че Баневи бяха екстрадирани у нас от Франция след европейска заповед за ареста им, тъй като не пожелаха да се върнат сами и да застанат пред правосъдието.Евгения Банева проговори на арестантски жаргон и узна най-важнотоДа се организират хибридни войни между Коледа и Нова година е абсурдно. Съмнявам се тогава да има тр…Feb 13 2019skafeto.com


loading...