Кристин Илиева

Тежко пострадалата в катастрофа с певицата Дивна моделка Кристин Илиева отправи горещ апел във Фейсбук. Тя отново се нуждае от финансови средства за своето възстановяване.
Красавицата призовава всеки, който има въпроси към нея, да й пише.
Публикуваме апела й без съкращения и редакторска намеса:
„Пиша до всички вас, мои приятели и познати, хора с добри сърца! Отново имам нужда от вашата помощ и подкрепа. Мина почти година от този ужасен ден и възстановяването ми все още не е пълно. За жалост няма и да е другия месец или три. Ще трябва още да се боря, да ми помагате, защото без подкрепата на семейството и приятелите си и вие всички, аз нямаше да съм тук. Нямаше да мога да се радвам, да се наслаждавам на храната, да обичам, да мога да излезна с приятели, да отида на кино и да се забавлявам.Певицата Дивна: Слави Трифонов ме предаде! Чудовищно е хора да нападат хора по този начинПевицата Дивна разкри, че след катастрофата, в която по нейна вина тежко пострада моделът Кристин Ил…Dec 21 2018skafeto.com

Честно, доста трудно сдържам сълзите си сега, докато пиша това. Като цяло открих, че всъщност съм доста емоционална, но пък с много силен дух и характер. Доста питат “Как се справяш?!”, отговорът ми е, че в такъв момент нямаш избор, искаш да живееш, да дадеш всичко от себе си, за да живееш пълноценно!!! Да създадеш поколение и да научиш и своите деца да бъдат силни и смели.
Всеки от вас, който има въпроси към мен, нека ми пише, винаги съм се старала да отговарям и с каквото мога да помагам. Животът, явно че може да бъде коварен и несправедлив, много пъти съм се питала: “Защо на мен? Или “Защо е толкова сериозно?”, за да станеш и да се изправиш още по-силен!

Силно вярвам, че и след всяка буря изгрява слънце, при мен е мъгливо с лека яснота. Ту така, ту онака с две думи.
Факт: Никога не съм обичала да искам помощ, да показвам, че не мига да се справя с нещо и сега го правя към вас! Защото вярвам, че има добри хора, вярвам че ще се възстановя напълно и ще имам пълноценен живот, и вярвам че всичко добро се връща!!!
Всяка една помощ е добре дошла и оценена!!!
Искам също да благодаря и на всички, които вече го направиха!
БЛАГОДАРЯ!
-Криси“Дивна с кървав разказ от Ада: Чувах крясъците на Кристин, врата се беше врязала в тялото йПевицата Дивна, която катастрофира през март с приятелката си – топмоделката Кристин, разкри ужасява…Dec 16 2018skafeto.com


loading...