Вергов ирина

Актьорът Юлиан Вергов отново дели един дом с голямата си любов и майка на единствената му дъщеря – Ирина Ялъмова. След дългогодишна раздяла, по време на която името на актьора бе спрягано със знайни и незнайни хубавици, той е прекратил окончателно похожденията и се е завърнал към семейния уют.Юлиан Вергов откровено: Жената е като колата. В казармата се нагледах на такива свинщини, че нямам думиЛюбимецът от киното и театъра Юлиан Вергов не изневери на директния си стил и говори откровено за ли…Dec 19 2016skafeto.com

Близки до звездата от „Откраднат живот“ разкриват, че той потърсил отново път към сърцето на Ирина, след като с половинката му на екрана – Диана Димитрова, позната с ролята си на д-р Огнянова, преживяли страстна афера и в реалността, пише вестник „Ретро“. Връзката им приключила само за няколко месеца, а поредната безсмислена авантюра тласнала екранния доц. Банков към обятията на бившата му жена.

Приятели на секссимвола на българското кино коментират озадачено как Ирина е проявила такъв толеранс и е заживяла с него, след като той я напуснал с малко дете на ръце. Вергов ги посичал с отговор, че и двамата си взели полагаемото от живота. Сега актьорът и бившата звезда на супершоу „Невада“ живеели щастливо в апартамент на столичната улица „Раковска“ заедно с щерка им Алина и кучето им.

Макар Ирина да страни от светлините на прожекторите, вече многократно е засичана да вечеря в звездната компания на мъжа си и неговите колеги от Народния театър в изискани ресторанти в София. Някогашната красавица с амбиции в телевизията тотално е сменила амплоато и към днешна дата се занимава с дигитални медии и стратегии и е част от екипа на една от най-големите рекламни агенции у нас. Запознати издават, че заработвала и като пиар на „Софийска вода“. Макар да са двойка от почти 20 години с прекъсвания, Юлиан и Ирина нямат официален брак.

Предложение за такъв, подкрепено с красив пръстен, актьорът й направил още преди голямата им раздяла, но до олтара така и не стигнали. На този етап им се струвало прекалено късно да бъдат булка и младоженец и предпочитали да не привличат излишно внимание към себе си, организирайки сватба. „Аз избягвам цялата тази шумотевица. Държа много на жена си. Тя ми дава всичко. Защо ми е да търся друга? Ако не те кефи някоя жена или работа, по-добре се гръмни. Но никога няма да покажа жената на живота си пред медиите. И двамата не го заслужаваме“, коментира неотдавна самият Вергов.Юлиан Вергов намери любовта на снимачната площадка на „Откраднат живот“! Красавицата разбила сърцето на Калин Терзийски„Откраднат живот“ е българският сериал, който бързо покори зрителите и се превърна в един от най-гле…Nov 16 2017skafeto.com


loading...