Сърчаджиева Ласкин

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Изминаха повече от 40 дни от смъртта на актьора Иван Ласкин. На погребението му, което бе в началото на януари, половинката в живота му Александра Сърчаджиева изглеждаше съсипана от болка. Голямата загуба направо я беше смазала физически и психически. Преди няколко часа обаче за първи път след смъртта на Ласкин се появи фотос на обичаната актриса и водеща.

На снимката тя е с колегата си от Нова телевизия Мариян Станков – Мон Дьо.
Сърчаджиева обаче е направо неузнаваема, отбелязва агенция „Блиц“. По всичко личи, че е сменила прическата си, както и цвета на косата. Все още актрисата носи черно в знак на траур.
Алекс СърчаджиеваПърва снимка на Алекс Сърчаджиева след смъртта на Ласкин: Неузнаваема еNo ExcerptFeb 20 2019skafeto.com

Причината за общия им фотос е предстоящото интервю, което Алекс ще даде. Тази неделя тя ще говори за първи път след голямата семейна драма, която я съсипа.

„Тази неделя в „Събуди се“ – говори Александра Сърчаджиева…

Болка… и след болката… пак болка… И ступор…

Александра 40 дни след смъртта на Иван…“, написа Мон Дьо над снимката му с Алекс.
Под фотоса им веднага заваляха коментари, които вдъхват кураж и подкрепа на Сърчаджиева.

Интерес предизвикаха и думите на бившата певица Елена Паришева. „Ох, Мондиии… много искам да го гледам… но едва ли ще издържа… кураж за това силно момиче“, написа съпругата на футболиста Ивелин Попов-Попето.Почва телевизионна война за милиониБезмилостна война за вниманието на целокупното българско население пред малкия екран ще избухне след…Feb 17 2019skafeto.com


loading...