Съветът за електронни медии (СЕМ) ще проверява сигнали срещу рап певеца Иван Главчев, известен като Ванко 1, който е един от участниците в риалити формата „Вип брадър“, излъчван по „Нова телевизия“. Това съобщи председателят на медийния регулатор София Владимирова пред „Дневник“.
СЕМ ще разгледа всички постъпили до момента сигнали, които касаят единствено участието на рап изпълнителя в риалити предаването, а не направени от него изказвания в къщата, уточни Владимирова. „Възможно е обаче до края на деня да са постъпили и други сигнали“, посочи тя.
Ванко 1 беше арестуван през 2003 година и обвинен за сводничество, трафик на жени и незаконно притежание на оръжие. Той бе осъден на 12 години затвор.ТВ водещата от БНТ Мира Добрева гушва 100 бона от „ВИП Брадър“, купува си къщаМира Добрева се съгласила да влезе във „ВИП Брадър“, за да спаси семейството си от фалит. За участие…Sep 19 2018skafeto.com

Престъпният статут на Иван Главчев да бъде изрично и широко огласен, а националният ефир да се явява неизменно пространство за критично разобличаване на насилниците, не тяхна високоплатена трибуна. За това настояват от клуб „Не Си Сам(а)“ в публикувано в сайта „Мама Нинджа“ отворено писмо до „Нова броудкастинг груп“ и СЕМ.
„През последните няколко дни наблюдаваме как в праймтайм в национален ефир шоково е героизиран като VIP (много важна личност) доказан международен престъпник с противозаконна дейност в България, Франция, Белгия, Испания“, пише в текста.
В него се цитира и изказване на Ванко 1 във визитката му, разпространена преди влизането му в предаването, което се излъчва под мотото „Женско царство“.

Женско царство съществува само по книгите. Искат изкуствено да ни наложат, че половете трябва да се изравнят. Аз не виждам нищо срамно в това жената да стои по-ниско от мъжа. Нека всеки да си знае мястото в крайна сметка. Всеки да си знае ролята в живота“, казва Ванко 1.
„Не искаме и не можем да бъдем лично отговорни за възпитанието на всяко дете и подрастващ, чието съзнание се сблъсква с явлението Иван Главчев, и то без никаква цензура. Но можем да се поставим в ролята на будната гражданска съвест и да заявим категоричното си несъгласие с лансираните в национален ефир престъпни „примери за подражание“ по отношение на това как се става много важна личност“, пишат от „Не Си Сам(а)“.Много палав ВИП Брадър! Такива гледки не са се виждали в къщата от години (СНИМКИ 18+)Горещи кадри се прокраднаха в поредния епизод на „ВИП Брадър“. Ексцентричната готвачка Божана бе в ц…Sep 18 2018skafeto.com


loading...