Слави Годжи

Известният музикант Георги Милчев – Годжи кръсти своята малка наследница навръх празника Цветница. Очакваше се Слави Трифонов да е кръстник на дъщерята на Годжи, малката Цвета, която е на година и половина, но по информация на „Галерия“ тв водещият категорично отказал.

Дългият освен това не уважил и семейния празник. Мястото му бе заето от хирурга Георги Езекиев – семеен приятел на Годжи.

Дългия отказал на басиста заради търканията, които има с приятелката му Надежда Дончева. Двамата постоянно имали пререкания и Слави никак не харесвал как младата Надя влияе на Годжи. „Все бърза да се прибере от репетиции, претупва си работата, разсеян е… Жена му му е стъпила на врата и го води на каишка“, често коментирал Слави пред колегите си.

Хубавото Наде хич не му цепело басма. Дончева говорела с него пренебрежително и с надменен тон, което буквално побърквало Трифонов.

Хората от екипа коментираха, че въпреки че е много зает, Слави все пак можеше да се вясне на празника. Сред поканените бяха почти всички музиканти от „Ку-ку Бенд“.
Слави Трифонов отсвири Годжи


loading...