Ново разочарование изживя в парламента омбудсманът Мая Манолова. При това този път ударът дойде от собствената й партия БСП. Скандално и съвсем неочаквано социалистите бойкотираха брифинга на обществения защитник. Мая Манолова говори пред журналисти по повод поредната победа, извоювана срещу некоректните работодатели, които бавят с години възнагражденията на служителите си.
Всички работници, които имат да получават заплати за последните три години, сега ще могат да си ги получат от Фонда за гарантиране на вземания от работници на фалирали предприятия. Това заяви на брифинга в парламента омбудсманът на България Мая Манолова. „Вече ще е невъзможно да се прехвърлят фирми на клошари и по този начин реалните собственици да се измъкват безнаказано“, коментира тя и добави: „До тези промени се стигна заради усилената работа на народните представители.Мая Манолова: Пазете се! Нагла измамничка се подвизава като шеф на кабинета миОмбудсманът Мая Манолова е изключително дейна, откакто изпълнява тази длъжност. Тя обръща внимание н…Oct 20 2017skafeto.com

Това е законопроектът, по който и аз съм положила най-големи усилия.“

„Обединихме се около тези текствое, които депутатите приеха, и които ще направят празниците за тези служители по-добри. Нито един лев, който е дължим на работник, няма да бъде загубен“, каза още омбудсманът.
По думите й в дебатите по текстовете са участвали представители на ГЕРБ, БСП, ДПС и Обединени патриоти.
На брифинга с Мая Манолова присъстваха представители на всички партии, с изключение на БСП. „Поканих Крум Зарков да присъства на този брифинг, защото положи много услия, но в последния момент явно е отказал да дойде„, обясни Мая Манолова на въпрос защо няма представител на БСП по време на изказванията пред журналисти.
„Жалко, че ръководството на БСП реши, че на този брифинг не трябва да има техен представител, защото беше много важно да покажем на обществото, че Народното събрание може да работи обединено в името на важни въпроси за хората“, каза в заключение омбудсманът на България.Мая Манолова с отлична новина за всички длъжници: Първа победа за спирането на безчинствата на ЧСИ-татаМая Манолова обяви отлична новина за всички българи, които имат просрочени задължения към различни м…Oct 18 2017skafeto.com


loading...