Десислава

Доскорошният шофьор на фолк дивата Десислава Димитър Илиев дойде тази сутрин в Бургаския окръжен съд, за да се яви като обвиняем по дело за причиняване на смърт на пътя, съобщава „Флагман“. На 9 септември 2016 г. Илиев е пътувал с фолк певицата Десислава от Варна към София. Преминали са през Бургас. В 5:45 ч. на АМ „Тракия” Илиев е блъснал пешеходеца Божидар Кайлов, става ясно от обвинителния акт.
Няколко часа по-късно Кайлов е починал вследствие травмите си. Десислава, заедно с шофьора си, се е притекла на помощ на блъснатия човек, но травмите му били прекалено сериозни и на практика несъвместими с живота.
Десислава е преживяла огромен шок след катастрофата. Дълго време отказвала да пътува и все още изпитва неистов страх да се вози в автомобил, разказаха нейни близки. Димитър, който е неин дългогодишен шофьор, вече не работи за фолк певицата, но двамата поддържат близки приятелски отношения.
Трагедия: Автомобилът на фолк дивата Десислава убила мъж на АМ "Тракия"Фолкдивите Преслава и Галена делели едно легло, а днес не си говорятИ двете са открития на Милко Калайджиев. Стартират кариерата си през един ден – едната на 20 януари …Feb 10 2019skafeto.com

При започването на днешното заседание в Бургаския окръжен съд стана ясно, че Димитър е карал автомобил със 120 км/ч, но видимостта на АМ „Тракия” на 9 септември 2016 г., в 5:45 ч., е била много ниска. Пешеходецът Божидар Кайлов изглежда изобщо не се е огледал и е тръгнал да пресича, когато колата на фолк певицата била на стотина метра от него. Той буквално е пометен и изхвърлен на десетина метра след катастрофата. Все още няма разумно обяснение какво е правил пострадали на магистралата в този час.
Днес адвокатът на Димитър Илиев Станислав Иванов от САК поиска обвинението да бъде върнато на прокуратурата заради допуснати пропуски. Бургаският окръжен съд след минути ще прецени дали да уважи молбата на столичния юрист.
Очаквайте подробности!Неочакван обрат разтърси фолка: Митко Пайнера би шута на КоцетоМузикалният продуцент Митко Пайнера е прекратил отношенията си с певеца Константин от 1 февруари 201…Feb 7 2019skafeto.com


loading...