Биг брадър

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Ако ви беше писнало от пошлия „Биг брадър“, тази новина непременно ще ви зарадва. На мястото на писналия на зрителите клюкарник идва свежо и интересно шоу, което със сигурност ще грабне вниманието на аудиторията.
Игри на волята

Тази есен на красив български плаж световният формат „Игри на волята“ ще завладее България! Това ще е поредната топ изненада от Нова телевизия, която ще замести миналогодишните есенни сезони на „ВИП брадър“.Уволниха от работа Папи Ханс заради простотиите в „Биг брадър“Уволнен от работа се оказа Папи Ханс. Певецът, чието истинско име е Константин Трендафилов, освен ка…Apr 4 2019skafeto.com

„Група смели герои ще обърнат гръб на цивилизацията, въоръжени само с острия си ум и физическа сила. Те ще влязат в битки на предела на човешките възможности, съобщава вестник „България днес“. Това е идеята“, споделиха от телевизията за формата.
„Игри на волята“ е популярното колумбийско риалити Desafio (Caracol TV). Кастингът за предаването вече започна, а желаещите могат да се запишат, като попълнят формуляр.

„Ние не търсим правилния отговор на въпросите, които хората ще попълват. Такъв няма. Нито ще избираме тези, които отговарят по най-умния начин. Търсим колкото е възможно по-разнообразен подбор от участници, затова помислите и дайте честни отговори. Всички те са поверителни и винаги ще бъдат такива, както и самоличността на хората, които попълват този въпросник. Важно е и да прикачите своя снимка или повече от една. Видеото не е задължително“, приканват от телевизията.
Игри на волята

Шоуто ще се прави отново от успешната компания на Нико Тупарев – „Олд скул“. Той и хората му правиха и „ВИП брадър“ за България.
В надпреварата състезателите са изолирани на остров и се състезават за пари и други награди. Шоуто използва система на прогресивна елиминация, която позволява на участниците да гласуват срещу други членове, докато остане един-единствен състезател и спечели парична награда.

Очаква се заявка за участие да дадат известни плеймейтки с афинитет към фитнеса. Слуховете спрягат имената на Златка Димитрова, Ася Капчикова, модела фитнесинструктор Биляна Йотовска, както и имената на спортисти от рода на Ивет Лалова, Петър Стойчев, Серафим Тодоров, Станка Златева, Таня Богомилова и много други, ММА бойците Теодор Николов, Владислав Генов и бившия на Златка Райкова – Георги Валентинов. Като за капак в кастинга могат да се включат и фолкзвезди, както и видни интелектуалци.Земетресение в телевизионния ефир: „Биг Брадър“ пада от екран!Реалити форматът „Биг Брадър“ и производното „ВИП Брадър“ няма да вървят повече на родна земя, съобщ…Jan 4 2019skafeto.com


loading...