айтос момче

С опасност за живота в болницата в Бургас остава 17-годишното момче, което е било пометено от преобърналия се ТИР в Айтос. В болница е и шофьорът на камиона, предава Дир.бг.

17-годишеният младеж е от айтоското село Пещерско. Той е настанен в отделение „Реанимация“. В същото отделение е настанен и водачът на товарния автомобил, който получил политравматизъм, фрактури на лявата подбедрица и дясната предмишница.

В късните часове снощи около 21,20 часа стана тежък пътен инцидент, когато тежкотоварен камион се преобърна в градинка в Айтос и удари джип „Волво“ и хора. Починаха трима души, двама от които деца на 5 и на 8 години. Третата жертва е техният баща, който е шофирал джипа. Семейството е от село Речица.

Те са пътували в джипа, който е бил ударен от камиона.

Зърното е напълно пръснато. Изпод него са вадели 17-годишния пешеходец Октай, който е в реанимация в тежко състояние.

Майката на децата 32 – годишна жена е останала жива по чудо в предната част на автомобила. 8-годишното момченце на задната седалка е останало на мястото си, когато автомобилът се разцепва на две. Момиченцето полита навън и е намерено на 5-6 м разстояние.

Камионът се блъска в лекия автомобил, а после в мантинелата.

По първоначални данни камионът не е успял да вземе завой и се удря в лек автомобил, след което се забива в градинка. Висока скорост и техническа неизправност на камиона са посочени от полицията като причини за катастрофата.

На шофьорът на тира е взета проба за алкохол и наркотици, която предстои да бъде изследвана.

Виж още:Ад в Айтос! Смъртоносна катастрофа между ТИР и две коли, 2 деца сред жертвите (ВИДЕО)За няколко жертви и ранени след жестока катастрофа, станала в Айтос късно снощи, съобщава Флагман. …Sep 14 2021skafeto.com


loading...