Кметът на Перник Нинова

Кметът на Перник Станислав Владимиров заяви, че винаги е получавал подкрепа от БСП, но имало атаки от лидерката на партията Корнелия Нинова. Коментарът му пред БНТ бе по повод напрежението в партията след изключването на Георги Гергов.
Според него има критики към неговото управление от определени кръгове от БСП. Той заяви, че е поучил подкрепа от ръководството в Перник.

„Много често има трудни решения, болезнени решения. Аз не се притеснявам да ги взимам“, категоричен беше той.

Атаките срещу него са от Корнелия Нинова, а не от БСП, смята той. Кметът определи лидерът на партията като много агресивна, първосигнална и злобна жена, която не търпи критика и чуждо мнение. По негово мнение Нинова е идейно неподготвена.

„Единственото, което се случва в моята партия, е разчистване на лични сметки, което е изключително жалко особено в периода преди изборите. Всички ние сме в тази партия, всички ние имаме някакви цели, някакви идеи, за да сме в БСП. Но това, което се случва в моята партия, вещае много тежка катастрофа на изборите“, каза Владимиров.

Относно освобождаването на Георги Гергов, заместник-председателят на БСП-Пловдив Нина Чавдарова припомни преди дни, че в знак на протест срещу централното ръководство на партията Гергов сам напусна Националния съвет още на 18 декември. А след като той вече не членува там, няма как да бъде освобождаван.

Пред Dir.bg думите й бяха подкрепени от юриста и бивш член на НС на БСП Чавдар Георгиев, който уточни, че според член 12 партиец може да бъде изключен само от органа, в който членува – от своята основна партийна организация, от Градския съвет или от Градската организация.

Кметът на Перник коментира също така и увеличението на такса смет за селата в областта, а срещу това започна и събиране на подписка. Кметът на Перник Станислав Владимиров обясни, че дълги години разликата в селата и градовете е била драстична.

„Тук просто се изравнява такса смет и тя ще бъде далеч по-справедлива“, каза Владимиров.

Предстои изграждане на втора клетка на депото за отпадъци на Перник, тъй като капацитетът на предишната се е изчерпал.

Кметът предупреди, че има риск градът да премине от водна криза в криза с боклука.

Виж още:Нахалство! Съдраният от бой по избори Станишев постави летва на Нинова за вота догодинаБСП е длъжна да спечели над 1 милион избиратели на вота догодина. Тази висока летва вдигна председат…Dec 14 2020skafeto.com

Тайният живот на Корнелия Нинова (СНИМКИ)Самотни празници изкара лидерката на БСП Корнелия Нинова, чийто син Рафаел не успя да се качи на сам…Jan 6 2021skafeto.com

Изненадващ удар срещу президента от Нинова: Не е ясно дали Радев пак ще бъде кандидат на БСПВажно е датата на изборите да бъде съобразена със здравната обстановка в страната. Решението е на пр…Jan 6 2021skafeto.com


loading...