семейство върна портфейл

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Пловдивско семейство откри портфейл пълен с пари и го върна на притежателя му. Историята се разиграва малко след като се стъмнило, повреме на гъстата мъгла снощи.

Младо момче аварира с автомобила си на бул. „6 септември“, малко след 18:00 часа снощи. Докато оправя неработещите стопове на колата, портфейлът му пада от джоба на якето. Веднага след като се прибира той установява, че документите му липсват и подава сигнал на 112. От спешния телефон го препращат към Шесто районно в Пловдив.

През това време младо семейство открива липсващия портфейл и се отправя в гъстата мъгла към адреса, посочен в личната карта на момчето, в пловдивския квартал Смирненски. Там ги посреща само бабата му, която се свързва с майка му и дружелюбно ги препраща към дома им в Тракия.

В смога, в лутане из града след по-малко от час Ирина и Стойко звънят на вратата на Мария – майката на момчето, в Тракия, и връщат изгубената вещ. След обстоен преглед установяват, че сумата е непокътната и от портфейла не липсва абсолютно нищо. Единствените щети са, че няколко автомобила са го прегазили и документите са пречупени.

“Единственото, което знам е, че тези хора са добри и искам чрез вашата медия да им кажа едно голяма благодаря! Има добри хора, възпитани от добри родители. Днес на Игнажден Ви казвам….Бъдете добри!“ – с тези думи Мария завършва съобщението си, цитирана от „Трафикнюз„.

Вижте още:
Експеримент за 1/2 милион $: Изследователите захвърлят 17 000 портфейли в различни градове, за да…Колко често се хващате в положение, в което сте напълно зависими от добротата на другите хора? Колат…Jul 22 2019skafeto.com


loading...