ударен от мълния

Четвъртият ударен от мълния ще живее. Това съобщиха на извънреден брифинг от „Пирогов“, предава Дир.бг.

При инцидента по време на вчерашната буря в София в градинката до църквата „Св. Никола“ на ул. „Опълченска“ Мълния уби на място трима сирийци, а четвърти беше откаран в „Пирогов“.

От изявлението стана ясно, че мъжът е с около 20% изгаряния по тялото, вече е адекватен и без пряка опасност за живота. Прекарал е спокойно нощта. Няма данни и за други травми, които да касят жизнено важни функции.

Проблем остава установяването на неговата самоличност. Пострадалият е на видима възраст между 20 и 25 години, като по негови думи е от сирийски произход. Това обаче не може да се установи със сигурност от лекарите, защото не са налични документи за самоличност. Това е и причината все още да няма ясна визия какъв е неговият статут в България.

Въпреки това пострадалият ще бъде лекуван, като прогнозите са да се възстанови напълно.

Виж още:Мълния уби трима души в СофияЧетирима души са били ударени от мълния в градинката при църквата „Свети Никола“ в София (на ул. „Пи…Sep 27 2022skafeto.com

Мълния уби 28-годишен мъж в гараж в ямболско селоМълния уби 28-годишен мъж в гараж в ямболското село Зимница, съобщиха от Областната дирекция на МВР.…Sep 19 2022skafeto.com


loading...