22-годишният Дарин Лазаров

22-годишният Дарин Лазаров, който е в неизвестност от 6 дни, е бил студент в Академията на МВР. Оставали са му 3 изпита, за да завърши годината. Колата и телефонът му са намерени, но от младежа няма и следа. Това съобщи пред Нова телевизия майката Тони Лазарова.

По думите й, автомобилът „Алфа Ромео“ е открит в района на Околовръстния път на София. Тя обаче не уточни в коя отсечка. В колата не е имало следи от насилие.

Тони Лазарова призовава всички, които имат някаква информация за детето й да се свържат с полицията. Момчето е в неизвестност от 27 август. От тогава е изключен телефона му и никой не се е свързвал с него. Дарин тръгнал с колата си – тъмносиня “Алфа ромео”, и повече не се върнал. Автомобилът му е забелязан за последно около 12 ч в района на околовръстното шосе в София, близо до отбивката за “Драгалевци”. Оттам следите му се губят.

Майката разказа, че вечерта преди изчезването си 22-годишният Дарин Лазаров е бил на приятелска среща в Самоков.

„След това предполагаме, че е тръгнал към София. Смятаме, че към онзи момент е бил сам. На срещата не е показал агресивно, объркано или смущаващо поведение”, разясни още Лазарова.

Денят преди да изчезне студентът се е свързал с приятелката си, купил и е бонбони.

„Той ми разказа за това. Правил си е планове и за деня, в който е изчезнал. След като някой изчезне , това означава, че или е някъде против волята си, или нещо се е случило с него“, допълва Тони Лазарова.

„Потърсихме навсякъде в Самоков и в района на София. Тъй като столицата е голяма, се насочваме към места, на които последно е забелязана колата му. Никой не знае накъде се е насочил. Издирва се на всяко едно място”, каза още тя.

Майката обясни, че не е усетила нещо, което да я притесни. Посочи, че досега момчето никога не е изчезвало.

„Не знаем към кой момент къде може да е отишъл. Работим ние, както и органите на МВР, по всяка една версия, защото може да е някъде против собствена воля или да е някъде, където да се губи цялата следа”, каза Лазарова.

Виж още:22-годишен мъж изчезна безследно от СофияСтоличното Седмо РПУ издирва 22-годишен млад мъж, който е неизвестност от пет дни. По данни на близк…Aug 31 2020skafeto.com


loading...