Мангъров черна овца жена

„Хората имат страшно много проблеми и питат за всичко. Те искат да имат повече икономическа свобода, да могат да вършат работата си спокойно, а тези, които правят бизнес да го правят свободно“, заяви доцент Атанас Мангъров.

„Другото, което искат хората, е да има някаква предвидимост, а не „отваряме – затваряме“, а не вирусът се променя – ние също. Хората искат предвидимост, да има някаква логика в това, което се прави. Болшинството хора не виждат логика в това, което става. Икономическата политика е хаос“, каза още доц. Атанас Мангъров в БНТ.

„Първото нещо, за да не се стига до хоспитализация на над 8 000 души, трябва да има доболнична помощ, която да работи. Спецификата на COVID е, че засяга белия дроб. По същия начин, по който вируса на хепатита засяга черния. Както вирусът на хепатита не се лекува с антибиотици, така и вируса на COVID не се лекува с антибиотици. В болници трябва да влизат хора, които имат дихателна недостатъчност“, допълни още доц. Атанас Мангъров.

Вижте още:
Британският щам се засилва у насБританският щам на коронавируса е все по-разпространен в България. Болнични легла в София все още им…Mar 20 2021skafeto.com


loading...