COVID сертификатите

Издаването и валидирането на цифровия сертификат на ЕС за Ковид-19 ще може да се случва вече и чрез Viber, съобщиха от Единния информационен портал.

С едно натискане на бутона „Ковид сертификат“ абонатите на официалния чатбот на портала във Viber имат възможност последователно да издадат и да валидират своя цифров сертификат на ЕС, който удостоверява имунизация срещу коронавирус, преболедуване или тестване.

Новата функционалност гарантира бързина и сигурност за придобиването на необходимия за пътуване и посещение на различни обекти и събития документ.

Потребителите на Единния информационен портал, които още не са се абонирали за чатбот канала във Viber, могат да го направят по всяко време чрез позиционирания на сайта www.coronavirus.bg специален бутон.

Виж още:Нова теория: Коронавирусът е тръгнал от заразен преди 9 години китайски миньорВ Съединените щати учени представиха най-новата версия за произхода на причинителя на смъртоносния C…Oct 10 2021skafeto.com

Пулмолог: Преболедувалите коронавируса не трябва да се ваксинират поне една година след товаПреболедувалите коронавируса не е необходимо да се ваксинират поне една година след това, защото ням…Sep 20 2021skafeto.com


loading...