пилешки бутчета

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Днес ще ви предложим една уникална рецепта за пилешки бутчета по азиатски, с която няма как да сбъркате. Това екзотично ястие има две огромни преимущества. Първо – става божествено вкусно, а месото е толкова крехко и сочно, че само пада от кокала. Второ – рецептата е изключителна лесна и е подходяща дори за абсолютен дебютант в кулинарията.

Ето и необходимите продукти: четири пилешки бутчета – горно и долно, но без кожата, 450 грама бейби царевица, 250 грама кестени от консерва, нарязани на филийки, една нарязана на ленти червена чушка, китайски сос за пържене, или друга мазнина, настърган лук около половин чаша, четири широки ленти от портокалова кора, лъжичка настърган джинджифил и сол на вкус. Време е да започваме!

Вземете достатъчно голям съд, който ще успее да побере всички изброени продукти. Най-отдолу сложете толкова мазнина, колкото покрие дъното. Наредете пилешките бутчета, посолете на вкус, след което поставете и останалите бутчета покрай месото.

В това намусено време тази пилешка яхнийка ще ви стопли душата – точно както я приготвяха едно време бабите ниЗимата тропа на вратата, навън е студено и начумерено, но това не е причина и ние да сме в минорно н…Nov 16 2017skafeto.com

Изсипете вътре и съвсем малко вода – една кафена чашка ще е достатъчна. Това е цялата философия! Сега затворете съда с капак и пуснете котлона на умерен или бавен огън. В първия случай ще са необходими четири часа, във втория – шест.

Наистина, времето е доста, но пък няма да се налага да се въртите около печката. А резултатът наистина ще си заслужава, гарантирано е! Когато вече ястието е готово го преместете с голямо внимание в чиниите за сервиране –месото е толкова крехко, че само се разпада от кокала. Накрая полейте готовите пилешки бутчета със соса, в който те са се сготвили. Това е!

Добър апетит!Пилешки сърца – има ли човек, който да не ги обожава? Тази рецепта на баба ми обаче наистина е върхътПилешките сърца са едно от най-обичаните топли предястия у нас. Могат да бъдат приготвени по различн…Nov 14 2017skafeto.com


loading...