най-добрите бащи

Бащинството е период в живота на мъжа, който го променя изцяло. И най-лудите мъже улягват, когато трябва да се грижат за децата си. Приоритетите им се променят, те започват да усещат емоции, които никога преди не са усещали. И все пак, има мъже, които направо са родени, за да бъдат бащи.

Да бъдеш баща е голяма отговорност, пишат от flagman.bg. Тъй като майката изгражда силна връзка с бебето още докато то е в утробата й, на таткото се пада нелесната задача да й помага в грижите и навакса. Според астрологията, представителите на мъжкия от определени зодии са родени да бъдат бащи. Те са отдадени на семейството, участват активно в живота на децата, помагат в отглеждането им и непрекъснато показват на съпругата колко я обичат. Ето топ 5 на най-добрите бащи според зодията:

1. Козирог
За мъжете от този знак семейството и близките са всичко. Те държат да бъдат негова глава и поемат основните отговорности. Държат да изградят връзка с роднините и да се подкрепят взаимно. Като бащи са строги, но пък справедливи, което им помага да не разглезят децата.

2. Дева
Родените с тази зодия мъже поставят грижат аза семейството и приятелите на първо място. Като перфекционисти искат всичко в техните отношения да е наред. Стремят се към постигане на пълното щастие, но понкога заради взискателността си като бащи имат противоречия с децата.

3. Телец
Те мечатят за идеалното семейство и работят усилено, за да го постигнат. Като партньори са верни, а като бащи – грижовни и отдадени на децата си. За мъжа Телец семейството е основна ценност и дори да се стигне до развод, той ще направи всичко, за да го запази цяло.

4. Рак
Мъжете от този знак са идеалните съпрузи и бащи. Той може да разглези половинката и децата си, но причината за това е, че иска те да не се лишават от нищо и да са щастливи. Когато е далеч от тях поради някаква причина, се чувства самотен и празен, защото е твърде привързан.

5. Везни
За тях всеки ден е празник. Мъжете Везни се радват на малките неща и не осложняват живота си с глупости. Като бащи са изключително любящи. Имат принципи, на които държат, но все пак не са прекалено строги, отколкото изглежда. Интересуват се от всичко, свързано с техните наследници и имат силна интуиция, когато се случва нещо с тях. 4 са зодиите, които могат да пазят тайна до гробТайните са нещо, което ние решаваме да споделим само с определен брой хора. Когато споделим на няког…Sep 13 2019skafeto.com6 зодии ще намерят щастието до края на годинатаБъдещето винаги е интересно за нас, дори и да не искаме да знаем съвсем всичко, което ни очаква. Дор…Sep 10 2019skafeto.com


loading...