https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Колкото и бракът все повече да изглежда като мисия невъзможна, която вместо с „и заживели щастливо до края на дните си” завършва с развод или раздяла, винаги има изключения.

Оказва се например, че някои зодиакални знаци се разбират помежду си по-добре от други, особено когато се отнася за брачен живот, пише edna.bg.
Ето кои двойки от зодиака често се оказват по-успешни в създаването на щастливи и здрави семейства.

Риби и Дева
Те съчетават натурите си по един прекрасен и много хармоничен начин. И двете зодии са по-романтични, но Рибите определено са по-отворените към света. Те водят Девата смело напред, а тя винаги им оказва пълната си подкрепа.Мечтата на всяко дете: Трите мъжки зодии, които се превръщат в перфектни бащиДобре знаем, че няма идеални хора, но всъщност характеристиките на някои зодии могат да направят мъж…Aug 22 2018skafeto.com

Водолей и Близнаци
Близнаците са си луди глави, а пък Водолеите определено са по-спокойни и така създават едно страхотно равновесие помежду си, което пък им позволява да живеят като в същинска приказка. Любовта много трудно си отива от тази двойка.

Везни и Рак
Те не са най-перфектното съчетание, поне на пръв поглед, но се оказва, че са настроени на една вълна и си представят живота по сходен начин. Това помага на тази двойка да създаде стабилно семейство за пример, което става все по-сплотено с времето.Кои зодии са психопати: ФБР огласи изследване за престъпниците според рождените им датиФБР води статистика за престъпниците според рождените им дати. Оттам Бюрото прави заключение кои зод…Aug 20 2018skafeto.com