пари и любов

Колкото и да не ни се иска да го признаем, тази година вече върви към своя край. Всеки от нас полека-лека обръща поглед към предстоящата 2020 година и таи надежди и мечти за предстоящите месеци. За някои зодии предстоящата година ще бъде истински щастлива, защото ги очакват пари и любов.

2020 година е началото на ново десетилетие и за много знаци от зодиака това е страхотен шанс да започнат нещо ново. Разбира се, не всеки зодиакален знак ще има късмет през новата година, пишат от jenata.blitz.bg. Все пак има три зодии, които през новата година ще преодолеят всички трудности, ще бъдат много щастливи и парични потоци ще потекат към джобовете им. Новата година ще донесе много хубави емоции на три знака.

Овен
През 2020-а ще бъдете заредени с много положителна енергия и сила. Ще имате много успех. Чакат ви много нови приключения и пътувания. Недейте да стоите прекалено много вкъщи. Добре е да излизате. Що се отнася до финансите ви, всичко ще бъде меко казано перфектно. Може да започнете свой бизнес. Резултатите няма да закъснеят. Добре е да започнете да се занимавате със спорт или с йога. Това би имало благоприятен ефект върху здравето ви.4 са зодиите, на които винаги можем да разчитамеЗодиакалният ни знак определено оказва влияние върху характера ни, дори и да не искаме да го признае…Sep 9 2019skafeto.com

Лъв
Пред вас ще се отворят много възможности. Добро решение би било да пътувате или да се занимавате с нещо в чужбина. Това е уникален шанс да изградите нов живот и да започнете отначало. В друг град или в друга държава пред вас ще се отворят много нови хоризонти. Може да реализирате потенциала си и да се издигнете в кариерната стълбица, покорявайки нови върхове. Ако обаче останете на същото място, то избягвайте конфликтите с колегите. Добре е да внимавате и в отношението си към шефовете. В личен план всичко ще е наред. Има огромен шанс да откриете любовта именно през 2020 година. Тази година ще е благоприятна за сключване на брак. Всичко, което предприемете през 2020-а година, ще завърши с успех.

Козирог
Годината ще бъде успешна за вас особено в професионален план. Хубавите неща ще започнат да ви се случват още през началото на 2020 година. Според звездите през следващата година ще се сдобиете с нови жилище, но трябва мъдро да разпределяте доходите си. Внимавайте, защото може да ги профукате за глупости, колкото и да не ви е в природата. В личен план всичко е добре както за семейните от вас, така и за самотниците. Вторите ще намерят сродната си душа, а тези, които са я открили, няма да имат никакъв проблем. Чака ви щастие. Добре е да станете по-голям егоист и да се погрижите за себе си. Обърнете внимание на здравето си.

Близнаци, Лъв и Везни – имате големи шансове да откриете сродните си души
Близнаците често се съмняват в това дали ще открият истинската любов. Новата година обаче ще ви запознае с човек, с който ще останете дълго време и който ще е готов да потърпи всички лоши черти на характера ви – лекомислие и промените в настроението. Тогава ще осъзнаете, че връзката не е нещо страшно, особено щом е с правилния човек. Везните през новата година ще искат да имат сериозна връзка и да сключат брак. Те ще започнат да търсят подходящ партньор и ще го открият.Трите зодии, които винаги казват истината: За съжаление честността се оказва добродетел, който изчезваВ днешно време е много трудно да намериш хора, на които да се довериш.
За съжаление честността се ок…
Sep 8 2019skafeto.com


loading...