Реалистите търсят истината, дори когато тази истина ги кара да се чувстват неудобно. Реалистите са практични, обосновани, обективни и тяхната перспектива не е изкривена от никакви норми. Както вече знаете, астрологията може да разкрие много за вас. Е, кои зодии са най-великите реалисти?
1. Водолей
Те ясно виждат ситуациите и разбират какво точно се случва. Когато други хора отхвърлят вашите съвети и прогнози, трябва да се въздържате от това, което сте очаквали. Вие сте в постоянна битка с думите „Казах ти“, когато сте прав. Често хората не могат да чуят истинския и практичен съвет, който им давате.
2. Риби
Понякога хората виждат Вашия реализъм като песимизъм. Не можете много да си помогнете, ако нещата, които се случват в света са лоши. Живеем в труден период и докато вие виждате нещата такива каквито са, това не означава, че нямате надежда за по-добри времена. Вие смятате, че реалистичният Ви поглед към света е добра основа за промяна. Въпреки че сте реалист, това не ви пречи да поставите други хора пред себе си. Знаете, че това не е най-добрият план, но сте безкористен, за да не помагате на другите.Трите зодии, които ще имат най-много късмет през юни: Ето къде най-често ще каца птичето на щастиетоНов месец, нов късмет, нови възможности. Свързваме юни с прекрасно време и началото на летните емоци…Jun 5 2018skafeto.com

3. Скорпион
Никога не сте се срамували от истината и поради това много хора ви питат, когато наистина искат да я чуят. Имате реалистична перспектива и невероятни комуникативни умения. Вярвате в искреността, особено ако може да предотврати болка в бъдеще. Вярвате, че трябва да виждате ясно ситуацията, преди да посъветвате и близките си.
4. Телец
Не ускорявате нещата. Внимателно преглеждате обстоятелствата, преди да вземете решение или да направите нещо. Планирате почти всичко – от пътувания до семейни събирания. Поемате отговорността, когато нещата вървят в правилната посока и когато ситуацията се влоши. Вие сте готови, когато първият план не работи. Вие сте човекът, който винаги носи допълнителен подарък на празник, защото някой ще забрави.

5. Дева
Не само виждате голямата картина, но и обръщате внимание на малките детайли. Може би сте реалист. Вие сте доста интелигентни да знаете фактите на ситуацията и сте достатъчно мъдри, за да се справите със ситуацията, без да нараните някой. Разбирате, че хората имат чувства и внимателно действате, без да нападате. Само защото виждате света така, както е, не означава, че налагате знанията си на хора, които не са готови за това.
Източник zajenata.bgТе винаги прибързват в любовта. Вижте кои 3 зодии са най-нетърпеливиОт всички неща, които искаме да получим в живота си, романтичната връзка почти във всички случаи огл…Apr 9 2018skafeto.com


loading...