зодии юли

Нов месец, нов късмет, нови възможности. Свързваме юли с прекрасно време и началото на летните емоции, а именно този месец може да се окаже и много късметлийски за някои зодии. В него може да откриете много радост, която ще направи новия месец по-страхотен от всеки друг. Дали през новия месец късметът ще бъде на ваша страна? И в коя област животът ви ще тържествува? Звездите се казали своята дума и през настоящия месец някои зодии ще бъдат малко по-щастливи и успешни от другите.

Риби
Предстои ви доста екстремен и приключенски месец – ще има от всичко по много. Късмет в любовта, работата, ежедневието – можете да се отпуснете и да се насладите, защото през юли сякаш всичко и всички работят за вас.Те са най-интелигентните. Ето кои 3 зодии притежават най-остър ум от всички знациИнтелигентността е нещо, което до известна степен е заложено във всеки. Често пъти обаче се случва л…May 24 2018skafeto.com

Везни
Юли ще донесе много блага – и в личен, и в професионален план, мечтите им ще се сбъдват бързо и лесно и именно сега е моментът да впрегнат енергията си в нещо, което наистина обичат да правят и им доставя удоволствие.

Лъв
Любов, любов и пак любов. Месецът е чудесен за задълбочаване на настоящата ви връзка или пък за започване на нова, която ще се окаже изключително бурна, романтична и страстна. Любовта е на ваша страна през юли.
Източник edna.bgТе винаги прибързват в любовта. Вижте кои 3 зодии са най-нетърпеливиОт всички неща, които искаме да получим в живота си, романтичната връзка почти във всички случаи огл…Apr 9 2018skafeto.com


loading...