непобедими зодии неповторими късметлии

Нов месец, нов късмет, нови възможности. Свързваме юли с прекрасно време и летни емоции, а именно този месец може да се окаже и много късметлийски за някои от вас. В него може да откриете много радост, която ще направи новия месец по-страхотен от всеки друг.
Дали през новия месец късметът ще бъде на ваша страна? И в коя област животът ви ще тържествува? Звездите се казали своята дума и през настоящия месец някои зодии ще бъдат малко по-щастливи и успешни от другите.
КОЗИРОГ
Козирог – през юли ще бъдете затрупани с внимание от срещуположния пол, което значи само едно – ще ви върви в любовта и късметът е на ваша страна в любовните отношения, независимо дали имате или си търсите партньор.Вижте как зодиите търсят загубена вещ: Овните обвиняват децата, Телците се вбесяват на близкитеОвен
Обвиняват децата
Жени: “Иване, къде си ми сложил боксовите ръкавици? Не си ги пипал? Значи е бр…
Jul 2 2018skafeto.com

ДЕВА
Дева – предстои доста екстремен и приключенски месец – ще има от всичко по много. Късмет в любовта, работата, ежедневието – можете да се отпуснете и да се насладите, защото през юли сякаш всичко и всички работят за вас.
СКОРПИОН
Скорпион – кариерата е много важна за вас и този месец ще можете да докажете точно на какво сте способни. Ще жънете успех след успех на работното място, а още по-хубавото е, че трудът ви ще бъде признат, оценен и възнаграден.
Източник edna.bgТрите зодии, на които чудесата се случват всеки денВсички мечтаем за чудеса, всички бленуваме за тях и искаме да ги привличаме в живота си максимално ч…Jun 27 2018skafeto.com


loading...