от какво се страхуват различните зодии

Освен силната си страна, понякога е нужно да разкрием тревогите и болките си, за да се справим с тях, съветва Vesti.bg. Всеки човек има своите страхове, а те понякога зависят и от самата зодия, от която е човекът. Не е никак лесно да признаем страховете си, но те са част от нас и е хубаво да ги посрещаме храбро. Тук можете да видите от какво се страхуват различните зодии, но предпочитат да го запазят в тайна.

Овен
Родените под този знак имат нуждата винаги да бъдат първи. Овенът се хвърля в битка не само защото иска да спечели и да бъде най-добрият, просто това е в природата му. Овенът мрази да губи, обича той да води парада и е готов на всичко, за да стигне до върха, но това, което го плаши особено много е загубата на приятел, близък до сърцето му човек. Понякога той не осъзнава, че в стремежа си да бъде първи, наранява хора, които го обичат. Те от своя страна не му отвръщат със същото, а просто си тръгват.Завесата падна: Мръсните тайни на зодиитеЗа различните личностни характеристики на зодиакалните знаци има много изписано и казано. Повечето п…Jan 22 2019skafeto.com

Телец
Телците се страхуват от финансовата нестабилност. Родените под този знак обичат простичките удоволствия – вечеря с приятели, чаша вино, някое лъскаво бижу и още неща, които ще донесат комфорт и уют в живота им. Но когато видят, че парите в сметката значително намаляват, първото нещо, за което си мислят, е от какво ще трябва да се лишат сега. Телецът не работи просто за да печели, той работи, за да харчи, ето защо нищо не го плаши повече от липсата на пари.

Близнаци
Те са ненадминати в общуването и особено в убеждаването, Могат да ви разкажат две страни на една и съща история и вие ще повярвате и на двете. Но всъщност това, от което Близнаците изпитват страх, е взимането на решения. Близнакът се спира на едно нещо, а след минута другата половина от него му подсказва друго. Проблемът е, че той често е затруднен да избере между двете.

Рак
Това, което плаши Рака, но не си го признава, е напускането на дома. Родените под този знак обичат да имат своя защитена зона, в която се чувстват в безопасност. Когато трябва да напуснат тази зона, това им причинява голямо неудобство. Ракът има нужда да се освободи от това, да се изправи срещу страховете си, да посещава непознати места. Само по този начин ще разбере, че личната свобода и комфорт са свързани повече с нашите мисли и емоции, отколкото с външните обстоятелства, които ни заобикалят.

Лъв
Това, което би изплашило Лъва най-много, е ако влезе в стая, пълна с хора и никой не го забележи. Но спокойно, Лъвовете знаят как да се справят с това и да спечелят хората около себе си. Дали чрез дрехите си, езика на тялото или маниерите, роденият под знака на Лъва за секунди успява да върне светлините на прожекторите върху себе си.

Дева
Девите се плашат от несъвършенството. Помните ли симпатичната Моника от сериала „Приятели“ – тя се побъркваше щом някой разлее нещо на пода. Ако влезете в дома на Девата и разсипете супата си, това, че сте го направили без да искате, няма да ви спаси. Родените под този знак се стремят към съвършенство не само в простичките неща, като обзавеждането на дома си, но са също толкова взискателни и към самите себе си.

Везни
Интелигентни, любвеобилни, страстни партньори – това, което плаши Везните е да не останат сами. Подобни случаи в живота им ги тласкат към депресията за много дълго време.

Скорпион
Това, което може да изплаши Скорпиона е чувството за близост, интимността, прекалената привързаност към някого. В подобен момент Скорпионът усеща, че личната му свобода и идентичност са застрашени.

Стрелец
Техният страх за затворените пространства. Стрелците са изследователи, обичат да пътуват и да опознават света. Не се страхуват от предизвикателствата, но когато нещо застрашава свободата им, това ги побърква. Дали ще са тесни затворени пространства, или всекидневни досадни задължения, Стрелецът се плаши от всичко, което може да го притисне до стената.Животът на тези 5 зодии ще се промени драстично през 2019-аЧетейки прогнозите за новата година, едно става ясно – 2019-а ще е година на големите промени. Всеки…Jan 18 2019skafeto.com

Козирог
Козирозите са работливи и амбициозни, но това, което може да ги спре по пътя към успеха, е страхът от провал. Ето защо те внимателно обмислят всяка следваща стъпка или важно решение.

Водолей
Подобно на Стрелците, Водолеите се плашат от всичко, което може да ги постави в окови. Работа, брак, връзка и др. Водолеите са оригинални и креативни натури, те мразят да работят в група, мразят еднаквото мислене и винаги се отличават с идеите си.

Риби
Отговорността плаши родените под знака Риби, които никога не искат да пораснат, живеят си в свой собствен приказен свят, далеч от правила, отговорности и задачи.


loading...