2022

Всеки се надява да му се случват само хубави неща. На прага на новата 2022 година всички с притаен дъх се молим тя да е по-добра и щастлива за всички ни.

Е, за съжаление, според астролога Влад Рос 2022 година не само, че няма да е щастлива и успешна на някои зодии, а дори обратното, предупреждава БЛИЦ.

„2022 г. ще е ужасна за две от зодиите. Те няма да имат късмет, всичко ще им се получава много трудно и ще се изправят пред какви ли не предизвикателства“, казва астролога.

Ето за кои две зодии 2022 г. ще бъде истински ужас:

Дева

Девата ще има най-много проблеми през следващата година. Всичко ще бъде трудно за тях, очакват се големи сблъсъци. Може да имат трудна брачна ситуация. Те също могат да имат противници в много аспекти от живота, възможни са съдилища и съдебни роизводства. Освен това може да има проблеми в бизнеса. Според астролога тази година ще бъде най-лошата за Девите.

Близнаци

През 2022 г. Близнаците също ги очаква лоша кариера, бизнес и други дейности. Затова Влад Рос препоръчва на Близнаците да не рискуват през 2022 г. и да изчакат най-хубавия си час, който ще дойде още през 2023 г. Тоест следващата година този знак на зодиака не трябва да чакат лесни успехи, защото няма да имат много късмет.

Виж още:Павел Глоба вещае много изпитания през 2022 г. за 4 зодииИзвестният астролог Павел Глоба продължава да изкарва прогнозите си за предстоящата 2022 година. Сле…Oct 26 2021skafeto.com

Нострадамус за 2022 г.: Три дни мрак!Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Гадателят твърди, че корени…Oct 29 2021skafeto.com

Слава Севрюкова за 2022 г.: Ще изтекат черните времена, България я чака добро!Неразгадания и до днес феномен Слава Севрюкова, за която самата Ванга казва, че е била в пъти по-мог…Oct 15 2021skafeto.com


loading...