Skafeto.com https://skafeto.com Любопитни факти, новини и забавление нд, 15 юли 2018 18:05:57 +0000 bg-BG hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.7 https://skafeto.com/wp-content/uploads/2017/01/skafeto-favicon-1.png Skafeto.com https://skafeto.com 32 32 Дневен хороскоп за 16 юли 2018 година: Стрелците да не започват нови проекти, Козирозите решават финансови проблеми https://skafeto.com/%d1%85%d0%be%d1%80%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%bf/%d0%b4%d0%bd%d0%b5%d0%b2%d0%b5%d0%bd-%d1%85%d0%be%d1%80%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%bf/%d0%b4%d0%bd%d0%b5%d0%b2%d0%b5%d0%bd-%d1%85%d0%be%d1%80%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%bf-%d0%b7%d0%b0-16-%d1%8e%d0%bb%d0%b8-2018-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b5%d0%bb%d1%86/41390/ Sun, 15 Jul 2018 13:27:50 +0000 https://skafeto.com/?p=41390 ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV) Денят е благоприятен за финансови решения. Не изпускайте инициативата, но се вслушвайте и в съветите на доверени хора, които ще ви помогнат да постигнете желания успех. Сключването на договори и съюзи, строителство, ремонт или лечение ще бъдат резултатни. Не се увличайте от рисковани действия и хазарт, защото късметът ви ще ви изневери. […]

The post Дневен хороскоп за 16 юли 2018 година: Стрелците да не започват нови проекти, Козирозите решават финансови проблеми appeared first on Skafeto.com.

]]>
ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Денят е благоприятен за финансови решения. Не изпускайте инициативата, но се вслушвайте и в съветите на доверени хора, които ще ви помогнат да постигнете желания успех. Сключването на договори и съюзи, строителство, ремонт или лечение ще бъдат резултатни. Не се увличайте от рисковани действия и хазарт, защото късметът ви ще ви изневери. Някои събития или нова информация ще ви помогнат да постигнете напредък в професионално отношение. Ще постигнете сериозен успех по пътя към реализиране на важни жизнени цели.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Моментът е подходящ да реализирате своите планове и мечти. Ще намерите подкрепа и спонсори, готови да вложат пари във вашите проекти. Сътрудничеството и съвместната дейност ще са успешни. Пътуванията и командировките ще донесат очакваните резултати. Организирайте добре деня си и определете приоритетите си, за да успеете да се справите с безбройните ангажименти, които вашите колеги и близки ще ви възложат. Вечерта ви очаква интересна запомняща се среща. Вслушайте се в интуицията си, за да избегнете недоразумения с приятелите си.Любовната поговорка за твоята зодия: Проверете коя мъдрост подхожда на всеки от 12-те знакаЛюбовта и зодиите, зодиите и любовта… Всеки един от 12-те знака в астрологията има специално отнош…Jul 13 2018skafeto.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Не бързайте да вземате светкавични решения по важни житейски въпроси. Набързо сключени бракове или съюзи ще ви създадат много проблеми, особено ако са сключени по материални съображения. Продължете само със стари планове, контакти и проекти. Новите партньорски отношения няма да се развият благоприятно и ще донесат повече проблеми, отколкото добри финансови резултати. Все пак ще имате възможност да направите нещо полезно за себе си и другите. Важното е да изчакате благоприятния момент.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Днес някои от вас ще срещнат нови приятели и съмишленици, други могат да намерят своята романтична половинка. Деловите хора ще получат възможност да реализират оригинални идеи и проекти. Не се отказвайте от пътешествията. Срещите с нови хора и интересни места ще променят гледната ви точка по много въпроси. Успешно ще решите и редица въпроси, свързани с бита и уюта на вашия дом. Имате шанс значително да подобрите семейната атмосфера. Денят ще бъде щедър на добри новини и позитивни емоции, очакват ви много приятни моменти.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Критичен ден. Бъдете внимателни и спазвайте законите и нормите на поведение. Загубите от хазарт и провалите могат да бъдат толкова сериозни, че да се наложи дълго време да ги изплащате. Контактите със съмнителни и ненадеждни хора трябва да бъдат избягвани на всяка цена. Различни задачи и проблеми ще изискват вашето внимание и максимална активност. Обременителните задължения няма да ви оставят и минута покой. Едва вечерта ще може да си позволите почивка в семеен или приятелски кръг. Ще спечелите вниманието на противоположния пол.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Днес бързо ще намирате разрешение на възникващите проблеми благодарение на неочакваната помощ на хора, от които не сте очаквали това. Преразгледайте някои стари планове и контакти и се разделете с ненужното. Новите договори може да окажат много успешни и ползотворни. Далечните пътешествия ще донесат много нови вълнения и неочаквани емоции, свързани с контакти с чужденци. Настроени сте мечтателно и романтично и не обръщате внимание на всекидневните битови задължения, но все пак не оставяйте всичко на другите около вас.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Благоприятен ден за финансови вложения, сключване на договори и сделки. Имате възможност да разрешите някои имуществени въпроси, бюрократични спънки. Най-добре днес се заемете с лични дела или грижи за здравето. Може да започнете и голям ремонт в дома, покупка на мебели. Не проявявайте упорство в преговорите с деловите партньори, подчинени или шефове, компромисите ще ви донесат много по-голяма полза. Многообещаващи срещи и запознанства ще ви донесат много емоции, но няма да доведат до продължителни отношения.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Наситен и ползотворен ден, през който може да направите много добро не само за себе си,а и за другите около вас. Търпението и смирението несъмнено ще са ви от полза днес. Подкрепете тези, които са се оказали в трудна ситуация. Необмислените действия и поведение може да доведат до раздяла с партньори. Ще се наложи да промените своите възгледи и начин на общуване ако искате да запазите хармонични отношенията си с близки хора. Смирете гордостта си в името на общите цели. Интуицията ище ви подскаже верният път за действие във всяка ситуация.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Денят ще бъде успешен ако не действате необмислено и прибързано. Първо преценете внимателно ставащото и тогава съставете план за действие. Бъдете внимателни при извършването на опасни дейности, съществува висок риск от аварии и катастрофи, травми. Ако почувствате слабост или неразположение веднага вземете мерки. Няма да постигнете особен успех в работата си, затова не се опитвайте да започвате нови проекти. Може да опитате някои нетрадиционни методи и техники за развитие, да се погрижите за здравето си.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Много от вас ще се занимават с неща, свързани с дома, строителство, недвижимости. Благопритни са и заниманията със земята – градинарство, земеделие. Денят е подходящ да решите някои финансови въпроси. Ще постигнете прогрес във важни дела. Може да получите предложение за нов съвместен проект с хора, споделящи вашите възгледи и убеждения. Съвместната дейност ще бъде не само ползотворна, но и много приятна. Личният ви живот може да се отрази на професионалната ви дейност и да промени някои партньорски отношения.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Днес се чувствате спокойни и уверени в себе си. Ще постигнете успех благодарение на добро стечение на обстоятелствата. Ще имате възможност да се запознаете с нови хора, които ще ви помогнат да реализирате големите си планове и проекти. Не пропускайте възможностите и ще успеете. Особено благоприятна ще бъде втората половина от деня. У дома и в семейството ви очакват благоприятни промени. Вечерта се отдайте на приятна почивка и общуване с близките си хора и децата. Не е изключено начало на романтична история, която ще ви подари много позитивни емоции.

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Днес емоциите ви ще минават през всички крайности – от неоправдан оптимизъм до най-дълбока меланхолия. За да постигнете някакъв успех в работата ще се наложи да се потрудите здраво и повече от колегите си. Някои от вас може да постигнат обещаващи споразумения в неформална обстановка, които ще ви донесат немалко дивиденти. Бъдете внимателни в думите и постъпките си и не допускайте недоразумения и конфликти с близките си хора. Така ще избегнете доста трудности и разочарования. Може да напомнят за себе си хора, които са ви били скъпи.
Източник astrovega.orgПерфектният уикенд според зодията: Как да прекараме почивните дни, за да се заредим с приятни емоцииЗа всяка от 12-те зодии има определени характеристики относно кариерата, относно любовта и личните к…Jul 9 2018skafeto.com

The post Дневен хороскоп за 16 юли 2018 година: Стрелците да не започват нови проекти, Козирозите решават финансови проблеми appeared first on Skafeto.com.

]]>
Седмичен хороскоп 16 – 22 юли 2018 година: Финансови успехи за Водолеите, Рибите тръгват на път https://skafeto.com/%d1%85%d0%be%d1%80%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%bf/%d1%81%d0%b5%d0%b4%d0%bc%d0%b8%d1%87%d0%b5%d0%bd-%d1%85%d0%be%d1%80%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%bf-16-22-%d1%8e%d0%bb%d0%b8-2018-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d1%84%d0%b8%d0%bd%d0%b0/41387/ Sun, 15 Jul 2018 13:14:18 +0000 https://skafeto.com/?p=41387 ОВЕН Ако сте родени под знака на Овен това ще бъде седмица, в която ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи. Сега обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях. Вероятно точно през тази седмица ще направите важни планове за следващите няколко месеца […]

The post Седмичен хороскоп 16 – 22 юли 2018 година: Финансови успехи за Водолеите, Рибите тръгват на път appeared first on Skafeto.com.

]]>
ОВЕН
Ако сте родени под знака на Овен това ще бъде седмица, в която ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи.
Сега обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях.
Вероятно точно през тази седмица ще направите важни планове за следващите няколко месеца от годината.
В личен и семеен план ще имате повод за радост, удовлетворение или за събиране с роднини или приятели.
Тази седмица ще бъде щедра откъм позитивни преживявания в любовта.
Домашните ви задачи и ангажименти ще са също ваш приоритет, но там нещата ще са повече рутинни, отколкото да възникне някаква необичайна ситуация.
Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на домашните ви дела, за подобрения, премествания или ремонти.
През седмицата ще имате срещи или гости, които ще са с определена цел и които ще определят някои от вашите бъдещи планове.
Любовните ви и приятелски връзки ще са в основата на интересни преживявания, но от друга страна тъкмо при тях може да възникне една стресова ситуация.
Седмицата вещае неприятно събитие или инцидент свързан с човек от кръга ви приятели или познати.Късметлии сте, ако сте във връзка с тези 3 зодии: Проверете дари имате точния човек до себе сиПонякога не знаем какво ни очаква от една връзка – вечно щастие или неочаквани непреодолими различия…Jul 10 2018skafeto.com

ТЕЛЕЦ
Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която ще ви ангажират събития свързани с деца или млади хора. Сега ще имате благоприятно време за начинания свързани с тях, за организиране на събирания или други мероприятия.
Седмицата вещае събития свързани с бременност или с раждането на дете.
През тази седмица се опитайте да бъдете максимално откровени, избягвайте лъжите и манипулациите, защото те ще предизвикат негативните страни на хората около вас. Така сами може да обърнете седмицата в едно неприятно за вас време.
Сега ще срещнете нови хора в ежедневието си или чрез онлайн комуникация в социалните мрежи. Бъдете предпазливи с тях, защото не всички са реални хора или хора с открити и честни намерения.
През седмицата ще имате за разрешаване повече неприятни ситуации, но хубавото е, че всяка една от тях ще има разрешение. Всичко ще е въпрос на време и търпение от ваша страна. Прибързаните действия през тази седмица могат да ви отведат в задънена улица.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за контакти с хора от различни населени места.
Някои от вас ще реализират преместване по местоживеене и това ще бъде основно по семейни причини или за да осигурят по-добър стандарт на семейството си.
Тази седмица ще се преживее важно събитие в семейството свързано с годеж, сватба, юбилей, рожден ден и др.

БЛИЗНАЦИ
Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е седмица, в която ще следите реализирането на очаквани от вас събития.
Това е време на пасивно изчакване нужните неща да се случат, за да може след това вие да вземете инициативата за развитието на вашите планове и цели.
През седмицата ще ви натоварят ангажименти или емоционално ще преживеете по-чувствително събития свързани с жена от кръга ви роднини или приятели.
Въпреки пасивните влияния на тази седмица, като цяло тя ще бъде важно (а за някои от вас и преломно) време.
През тези дни макар и бавно ще има движение на ваши важни планове. Определени събития ще ви притиснат да вземете важни решения.
Това ще бъде много силна седмица, въпреки че едва ли ще преживеете големи драматични промени или събития с особена важност.
Стойността на преживените неща през тези седем дни ще се види в края на седмицата.
Конфликтите през тези дни ще са много емоционални и ще наранят както вас, така и другата страна с неприятни обиди, връщане към минали грешки и преживявания и др.
Това ще бъде изпитание за вас, да избегнете такива конфликтни ситуации.
През седмицата ще имате странни преживявания, съновидения или ангажименти свързани с хора от Отвъдното.Трите зодии, които са най-големите гадняри в зодиака: Проверете дали сте сред тяхВсички зодиакални знаци са различни. Колкото и общочовешки качества да се срещат във всеки един от н…Jul 5 2018skafeto.com

РАК
Ако сте родени под знака на Рак тази седмица бъдете готови да приемете някои нежелани или неочаквани промени в плановете ви или в начина ви на живот.
Пазете личните си вещи и информация от чуждо посегателство или любопитство.
През тази седмица не трябва да ви обърква повечето информация, писма или телефонни разговори.
Опитайте се да селектирате по-важните неща.
Седмицата вещае важно предложение или подписването на договор, който ще касае вашите професионални или материални интереси.
През тази седмица ще можете да реализирате важни задачи свързани с имот или вещи, със стопанство или личен автомобил.
Ще имате благоприятно време за покупки свързани със всичко това.
Сега ще ви зарадват парични постъпления или новина, документ свързан с пари, които предстои да получите.
Мнозина ще се ангажират с уреждането на финансови документи, което ще се развие във ваш интерес.
Седмицата вещае важно събитие или силно емоционално преживяване свързано с мъж над 35 годишна възраст.
Нежеланите или неочакваните промени през тази седмица ще са причина за размисъл относно предопределеността на нашия живот и програмираните събития в него, които ние не можем да променим.

ЛЪВ
Ако сте родени под знака на Лъв пред вас е седмица, в която ще получите по-голяма яснота по въпроси, които са ви сериозно притеснение в момента. По един или друг начин ще получите яснота или решение на една сложна дилема. Съновиденията сега ще са полезни за вас.
През седмицата ще имат добро развитие вашите финансови дела. Мнозина ще се зарадват на пари, на предложение, което ще донесе добър доход или на приключването на парично задължение.
Сега ще отделите време и внимание да приключите със стар ангажимент. Събития от миналото ви отново ще станат актуални поради някаква причина.
Използвайте тази седмица за уреждане на битови проблеми, ремонти или подобрения в дома, в градината или в стопанството си.
Сега ще имате благоприятно време за покупки или продажба на имот или на лични вещи.
Здравето ви може да изиска грижи, лечение или консултация с лекар специалист.
В личен план ще ви зарадва едно признание, похвала или комплимент.
Ще успеете навреме да игнорирате една личност, която ще се опита с лукавство да извлече полза от познанството си с вас.
Разговор с жена ще ви даде идея, с която ще можете да постигнете един важен за семейството ви успех.

ДЕВА
Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица стреса ще ви мобилизира да бъдете по-акуратни и изпълнителни в своите задачи и ангажименти.
Семейните ви дела ще са натоварващи и физически и психически, но ще съумеете да се справите с тях.
Ще възникне напрежение в семейството ви свързано с важно събитие или преживяване.
Неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще ви разстрои емоционално. Това може да бъде причина за среща, гостуване или пътуване.
Хубавите преживявания тази седмица ще бъдат свързани с получаването на положителен отговор на ваше запитване или молба.
Събитие около момиче или млада жена също ще е причина за приятни емоции и вълнения.
Сега ще преживеете ситуация, в която ще усетите закрилата на Съдбата или ще ви бъде даден късмет, който ще ви е в голяма помощ.
Седмицата ще бъде интересна за професионалното ви развитие. Събития на работното ви място ще са в основата на динамични, емоционални и дори конфликтни разговори. Ще възникне възможност за напредък, но дали ще го реализирате ще зависи изцяло от вас.
През седмицата ви предстои получаване на пари и ново развитие на една стара любовна връзка.

ВЕЗНИ
Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще останете разочаровани от нелоялността или неискренността на хора, за които сте имали съвсем различна представа. Възможно е да станете обект на измама или опит да бъдете изполвани за нечий друг интерес.
Събитие свързано с жена ще изиска от вас по-голяма инициативност и подредба на ежедневните ви задачи.
Тази седмица напрежението ще е много голямо и от вас ще се изиска едно по-прецизно планиране на ежедневните ви задачи. Ще възникнат и стресови ситуации свързани с различни събития с хора отблизо и далеч.
Емоционално няма да сте стабилни (вероятно именно поради динамиката на различни събития). Често ще сте уморени или тъжни, песимисти или отдадени на меланхолия.
Както всяка седмица, така и сега няма да липсват изненади, но те по-скоро ще ви объркат или изплашат, отколкото да ви зарадват (дори да са за ваше добро!).
През тези седем дни ще имате повече срещи, поводи за събиране, ще пътувате за да гостувате на близки и приятели и др.
Жените над 35 годишна възраст ще се ентусиазирани относно една нова бизнес идея или промяна в кариерата си.

СКОРПИОН
Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е седмица, в която ще се ангажирате внимателно и дори предпазливо с обещание, което ще дадете на мъж. Това може да касае вашия личен или професионален живот.
Предстои ви да получите малка сума пари или пари, които влизат регулярно в бюджета ви: заплата, пенсия и др.
Ще имате няколко важни очаквания за различни събития през тази седмица, но като цяло всяко едно ще има своя собствена линия на развитие. Понякога вие ще приемате нещата като добри, друг път ще оставате разочаровани. И в двата случая обаче всяко събитие ще се развие във ваша полза. Тази равносметка обаче ще направите малко по-късно във времето.
Сега ще настъпи важен момент, в който ще трябва да съберете достатъчно решителност а се разделите с нещо или с някого. Възможно е това да стане тихомълком, без драматични сцени или обяснения.
Любовният ви живот ще е нестабилен защото единият от партньорите ше има по-високи изисквания или нереални (за настоящето) желания.
Не пренебрегвайте нито една покана или предложение. Не се опитвайте да видите в бъдещето си там, за където все още нямате достъп.
Мъжете над 35 години ще имат седмица, в която ще трябва да вземат решение свързано с бъдещето си.

СТРЕЛЕЦ
Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще преживеете емоционални събития в семейството си.
Те могат да бъдат свързани с изненада, с неочаквани гости или дългочакано предложение, с личен празник и с още много други неща.
Това ще бъде седмица на един край и на едно начало.
За всеки ще е различно, но ще се усети с ярко събитие или преживяване.
Седмицата може да ви донесе обаче и някои негативни преживявания свързани с неприятна новина за човек, когото познавате.
Сега повечето ви ангажименти ще са важни, неотложни, определящи бъдещия ви начин на живот или стандарт.
Седмицата ще бъде благоприятна за съдебни или юридически дела.
Сега смело може да планирате, чертаете и организирате неща свързани с ваши планове или житейски цели.
Важна роля в живота ви ще изиграят хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.
Седмицата ще ви погали с различни прояви на късмет. Те могат да са свързани с всяка една сфера от живота ви.
Не пренебрегвайте шансовете или предложенията, които ще получите сега.
Конфликтите трябва да са с премерени думи и аргументи.
Не допускайте емоциите ви да се разпиляват с различни или неясни обяснения.

КОЗИРОГ
Ако сте родени под знака на Козирога пред вас е седмица, в която ще ви очаква много работа.
От вас ще се изиска повече внимание при изпълнението на професионалните ви или бизнес задължения. Не избягвайте колеги, които искат да имат по-близки отношения с вас.
Тяхното израстване един ден ще бъде във ваша полза.
Много интересни и важни за бъдещето ви преживявания вещае тази седмица за вас.
Следете внимателно действия, разговори или предложение, което ще получите от човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.
Ще се освободите от едно безпокойство свързано с приключила вече задача в работата ви.
През седмицата ще имате ново познанство или ще преживеете важно събитие свързано с млада жена.
През тази седмица може да очаквате заплата, пенсия, стипендия, пари от наем или от друг източник.
Финансовите ви дела ще се развиват добре, но не допускайте неразумни разходи.
Неприятностите тази седмица в повечето случаи ще са свързани с ваши минали или пропуски, които няма да могат да бъдат коригирани.
Жените до 35 годишна възраст ще преживеят събитие свързано с бременност, с раждане на дете или друг специален момент с дете.

ВОДОЛЕЙ
Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица ще ви отвори широко врати за развитие като личност (по-силен и устойчив характер), като професионалист (с възлагането на отговорна задача или сделка) и др.
Използвайте максимално всекидневните шансове, които живота ще ви предостави през тези седем дни, защото такова благоприятно време не се дава всеки месец.
Сега може по-смело да насочите вниманието си към различни финансови дела, към търсене и намиране на възможности за по-добри или постоянни доходи и др.
Това ще бъде благоприятно време за задачи свързани с финансови документи или договори.
Сега ще имате желание да свършите повече работа в дома си, да направите своя живот или живота на близките ви хора по-удобен и приятен.
Седмицата ще бъде благоприятна за дела свързани с жилището ви или с друг имот, който семейството ви притежава.
Тази седмица избягвайте конфронтация или неизпълними обещания с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.
Не се връщайте в миналото си само за да покажете на някого стара грешка, обида или загуба.
Нито е приятно, нито е красиво за човек, който се предполага, че има по-високо духовно развитие.
През тази седмица намерете подходящ момент да зарадвате хората в дома си с малки неочаквани подаръци.

РИБИ
Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще ви създаде различни притеснения свързани с работата или с личния ви живот. Възможно е да преувеличите значително някои свои страхове или преживявания и да създадете емоционален дискомфорт на хоарата около вас.
Сега по-скоро ще трябва да се погрижите за собствената си физическа форма или за здравето на ваш роднина.
През тази седмица ще имате най-различни очаквани и неочаквани събития свързани с пътуване. Сега може да посрещнете гости от друго населено място или вие самите да пътувате с цел посещение в дома на роднини или приятели.
Тази седмица предполага да имате повече разговори или размяна на писма с хора отблизо и далеч.
Добро развитие ще имат личните ви или професионални контакти с чужбина или с чужденци.
В личните ви отношения ще се преживеят няколко интересни момента, но сега по-скоро ще трябва да оставите другите да движат вашите отношения. Не е време вие да сте активната страна, а и няма да е благоприятно особено в любовта.
Новите познанства ще имат развитие във вашето бъдеще особено ако са с човек роден под знака на Близнаци, Водолей или Везни.
Събитие с момиче или млада жена ще ви свари неподготвени.
Източник astro.velida.net2-те зодии, които вече са срещнали любовта на живота си: Вижте дали сте от тези късметлииИма хора, които сякаш са благословени с любовта, която ще промени живота им.
Много малко са щастливц…
Jul 5 2018skafeto.com

The post Седмичен хороскоп 16 – 22 юли 2018 година: Финансови успехи за Водолеите, Рибите тръгват на път appeared first on Skafeto.com.

]]>
Петър Волгин с горещ коментар за политическите скандали, игрите на президента Радев и войната му с Борисов (ОБНОВЕНА) https://skafeto.com/%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b8/%d0%bf%d0%b5%d1%82%d1%8a%d1%80-%d0%b2%d0%be%d0%bb%d0%b3%d0%b8%d0%bd-%d1%81-%d0%b3%d0%be%d1%80%d0%b5%d1%89-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b0%d1%80-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%82/41384/ Sun, 15 Jul 2018 13:07:16 +0000 https://skafeto.com/?p=41384 Известният журналист Петър Волгин прави пред камерата ни горещ политически анализ за скандалите във власта, игрите на президента Румен Радев и войната му с Борисов, както и разкрива кой спря русофилското списание „Аспекто“, и кой в БНР иска по-високи заплати. „С г-н Иво Христов, който в момента е шеф на кабинета на президента Румен Радев, […]

The post Петър Волгин с горещ коментар за политическите скандали, игрите на президента Радев и войната му с Борисов (ОБНОВЕНА) appeared first on Skafeto.com.

]]>
Известният журналист Петър Волгин прави пред камерата ни горещ политически анализ за скандалите във власта, игрите на президента Румен Радев и войната му с Борисов, както и разкрива кой спря русофилското списание „Аспекто“, и кой в БНР иска по-високи заплати.
„С г-н Иво Христов, който в момента е шеф на кабинета на президента Румен Радев, беше част от нашия екип. При нас важното е, че се запази духът на честността. За съжаление няма да продължим изданието“, каза Волгин относно спирането на списание „Аспекто“.
„В БНР протестират колегите от музикалните състави. Искат увеличение на заплатите. Днес е имало среща между генералния директор и синдикатите. Към протестите са се включили и журналисти. Аз не съм в ръководството на радиото и не мога да кажа кой колко получава. Затова не мога да коментирам голямата разлика в заплатите.Илиана Раева не издържа и изравни със земята Петър Волгин: Мишка! Кой си ти, бе? И колко ти е интелектът? (СНИМКА)Журналистът Петър Волгин сам се забърка в грандиозен скандал, като публикува злостен коментар за пър…Nov 17 2017skafeto.com

Ако стана директор на радиото и действително има такива разлики, това ще бъде поправено. И аз искам увеличение на заплатата, защото моята също не е особено висока“, коментира протестите на колегите си журналистът.
Петър Волгин коментира и Европредседателството на страната ни, което приключи наскоро. „Разбира се, че България се справи с Европредседателството. Но с това няма как да не се справиш. Нашата администрация показа, че може да се справи с такава задача. Бяха свършени конкретни ангажименти, но въпросът е: И какво от това? И какво от това за Европа? Ние живеем в този Европейски съюз с този брюкселски елит, който е олицетворен от г-н Юнкер, и е на границата на разпада. Трябва да поддържаме една по-центрирана към българските интереси политика. А не да бъдем поредното винтче в един все по-скърцащ механизъм. Трябва да отбележим, че България се държа много добре при случая Скрипал и не изгони руски дипломати“, коментира журналистът.

Петър Волгин коментира и политическата ситуация в страната. „Румен Радев и Слави Трифонов имат възможност да направят алтернативни политически проекти, за каквито сега има глад. ГЕРБ и БСП трябва да се замислят защо е така. Но знаем, че когато има търсене, ще се появи и предлагане. Румен Радев спокойно може да направи самостоятелен политически проект, въпросът е дали трябва. Неговата политическа неопитност може да му даде предимство“.
„Имам критики към Бойко Борисов, но аз казвам – хората го харесват и гласуват за него. Такъв е Виктор Орбан, Ангела Меркел също. Ердоган може да има много критики, просто е на власт, защото повечето хора в дадената държава са гласували за тях. Тогава трябва да отменим демокрацията“, коментира той.
„Подкрепих провеждането на този референдум, защото смятам, че хората трябва да имат право на глас. Аз съм много против тезата, че народът е прост и нищо не разбира. Тази трактовка „Ние елитът повече знаем“, изключително ме дразни. В едно демократично общество трябва да решават гражданите, а не елитът. Глас народен, глас Божи. Демокрацията е една постоянна манипулация. Основната манипулация се извършва в медиите.

Нека българските избиратели да бъдем добре, когато отидем да гласуване, да се информираме за какво става въпрос. По цял свят манипулират, нима във Великобритания не манипулират“, допълни той.
БСП в момента е най-демократичната партия. Дали смятаме, че нейните политики са такива, е друг въпрос. Дали ГЕРБ, дали НФСБ – днес казват едно, утре излиза друг и казва друго. БСП в това отношение е образцова демократическа партия, в която всеки може да си каже мнението и то да е различно от това на лидера. Не можем да кажем дали Корнелия Нинова останалите хора, че нейните политики са добри. Както тя смени Михаил Миков, така може да сменят и нея. Аз мисля, че една опозиционна партия трябва да се държи по този начин. Когато си в опозиция това е твоята работа – да казваш, че управляващите не стават“, сподели своето мнение за процесите в БСП журналистът.
„Не смятам, че е възможно съживяването на трупове. Ако дясното иска да има по-стойностен живот, първото което се изисква от него е да се нормализира. „Да, България“ се обедини с ДСБ и заговори за лустрация. 30 години след 1989 г. това да ти е начина да печелиш избиратели означава, че ти си в тежък махмурлук.

Кой евродепутат иска санкции срещу страната си и след това разчита неговите съграждани да го подкрепят? Да, може да има 100 или 500 ненормалници като него, които да го подкрепят„, експертно заключи за ситуацията вдясно Волгин.
„Русия за тези години пое по един път да не разчита само и единствено на енергоносителите. Научи се да търси други пътища, да разчита на иновации и на своите мозъци. От тази гледна точка санкциите оказа положително влияние върху Русия. Америка много малко пострада от тези санкции, най-пострадаха държавите от ЕС. Новото италианско правителство казва, че тези санкции не вършат работа“, заяви по темата за санкциите срещу Русия след анексирането на Крим Петър Волгин.
Източник pik.bgКалин Терзийски по стъпките на Волгин: Огледа се в парите на големия Григор Димитров и се изгаври с тенисаОще не е затихнал скандалът с коментара на журналиста Петър Волгин по адрес на първата ни тенис раке…Nov 22 2017skafeto.com

The post Петър Волгин с горещ коментар за политическите скандали, игрите на президента Радев и войната му с Борисов (ОБНОВЕНА) appeared first on Skafeto.com.

]]>
Възможен ли е този сценарий? Амбициите на Мая Манолова ще я сблъскат с президента Румен Радев* https://skafeto.com/%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b8/%d0%b2%d1%8a%d0%b7%d0%bc%d0%be%d0%b6%d0%b5%d0%bd-%d0%bb%d0%b8-%d0%b5-%d1%82%d0%be%d0%b7%d0%b8-%d1%81%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%b9-%d0%b0%d0%bc%d0%b1%d0%b8%d1%86%d0%b8%d0%b8%d1%82%d0%b5/41381/ Sun, 15 Jul 2018 12:56:40 +0000 https://skafeto.com/?p=41381 Когато през 2005 г. дебютира в националната политика като депутат от БСП в Народното събрание, едва ли някой някога е предполагал, че само 13 години по-късно Мая Манолова ще е една от най-популярните публични личности в страната, а името й ще се спряга за всичко възможно – от потенциален лидер на левицата до човек с […]

The post Възможен ли е този сценарий? Амбициите на Мая Манолова ще я сблъскат с президента Румен Радев* appeared first on Skafeto.com.

]]>
Когато през 2005 г. дебютира в националната политика като депутат от БСП в Народното събрание, едва ли някой някога е предполагал, че само 13 години по-късно Мая Манолова ще е една от най-популярните публични личности в страната, а името й ще се спряга за всичко възможно – от потенциален лидер на левицата до човек с амбиции да седне в президентското кресло и да остави своя траен отпечатък в историята. Тя попадна в 40-ото Народно събрание от Кюстендил и бързо успя да стане разпознаваема, да нахлуе в медиите като антициклон и да се утвърди като парламентарист, макар и със слава на скандалджийка, която е в състояние да се разхожда здраво по нервите на политическите противници.
Политическият път на Манолова показва много нейни качества и очевидни недостатъци. Илюзия е да очакваме от един човек абсолютно съвършенство, както и неспиращо злодейство. В реалния политически процес повечето хора вечно се намират на границата между бялото и черното и заради това, ако се задълбочим само в хубавото или се топнем единствено в лошото, моментално ще направим класическа грешка. Само за няколко години настоящата омбудсманка успя да се превърне в един от най-разпознаваемите политици у нас.Звучен шамар за политиците ни: 32% гласуват за партия на Слави Трифонов, над 38% – за Румен РадевХипотетична партия, оглавявана от ТВ водещия Слави Трифонов, би получила 31, 8% на избори сега, а фо…Jul 11 2018skafeto.com

И нещо повече дори – в един от най-разпознаваемите опозиционни политици, защото реално звездата на Манолова разцъфтя в 41-вото Народно събрание, по време на първия мандат на Бойко Борисов, когато левицата мина в тежка опозиция едва с 40 депутати.
Мая Манолова и Корнелия Нинова бяха двете основни остриета на БСП в онзи момент, а те бяха увековечени и от култова реплика на премиера тогава. В едно от появяванията си на парламентарен контрол Борисов се обърна към лидера на левицата Сергей Станишев тогава и го призова да му пуска Манолова и Нинова „една по една“. Тази шега всъщност добре описва ситуацията в 41-вия парламент – две амбициозни парламентаристки бяха обсадили Борисов и не изпускаха нито една възможност да го атакуват, когато се появи. Може би именно тогава между тях се е появило съперничеството, за което масово се говори в медиите днес. Защото е очевидно, че Манолова и Нинова не са точно в конфликт, но помежду им със сигурност има напрежение и политически искри. Те си проличаха и през 2016 г., когато БСП все още търсеше кандидат за президент и не беше открила ген. Румен Радев. Една от възможните хипотези, която се въртеше, беше именно за Мая Манолова, идея, която Нинова отхвърляше всеки път с достатъчно количество гняв. Двете се познават добре, знаят слабите и силни места и вероятно това е причината за хладните им отношения. Дали между тях ще се появи съперничество за лидерското място в БСП, ще покаже само времето, защото едва ли някой може да го прогнозира със стопроцентова сигурност.

Моето мнение е, че Манолова не се интересува от партийна кариера и би се впуснала към креслото на Нинова само за да е сигурна, че ще си подсигури президентска номинация. Постът, който заема днес, й даде възможност за първи път в своята кариера да излезе от партийните ограничения и лимити и не мисля, че тя доброволно би надянала отново тази усмирителна риза.
Но да се върнем отново на опозиционната кариера на Манолова – само за кратко тя успя да се превърне в един от основните дразнители на ГЕРБ, и то до степен, до която битките ѝ срещу управляващите изглеждаха като някакъв реванш. Това продължи и по време на 42-рия парламент, когато БСП и ДПС направиха коалиция, за да оставят ГЕРБ в опозиция. Звездата на Манолова вече заблестя напълно. Тя се превърна в парламентарен епицентър на повечето законодателни драми и прояви. Именно тогава бе приет и изборният кодекс „Манолова“, който се прочу с неотчитането на факта, че може да се появи феномен като „15/15“, изстрелял в Европарламента непознатия никому Момчил Неков и разклатил сериозно вътрешната стабилност на БСП. Манолова тогава беше неизтощима в дебатите, а прояви и железни нерви да се изправя срещу протестърите, които всекидневно обикаляха край парламента.

От 2013 г. е любимият ми епизод – Манолова съвсем необезпокоявано си върви по улица „Съборна“ в София, когато я надушват протестиращите и я заобикалят. Вместо да се уплаши обаче, тя влиза в диалог с тях. Труден, мъчен, но очевиден диалог. И се налага да се появи една от политкомисарките на протеста, която да истеризира обстановката, за да се стигне отново до конфронтация. Това го има на клипче и всеки може да го намери. В тази ситуация всъщност си проличава друга черта от нейния характер – железни нерви, а очевидно и воля. Много малко други политици биха издържали в такава ситуация, но Манолова не се пречупи. И дори успя да намери общ с език с хора, които се бяха обявили за нейни категорични противници. Тогава не знаехме, но именно това нейно качество щеше да й позволи разперване на крилата в по-голям мащаб.
43-ото Народно събрание беше белязано от промяна в БСП. Председател на партията стана Михаил Миков. По време на конгреса, на който беше избран обаче той, Манолова също беше един от кандидатите и успя да се представи доста добре.

Вероятно поради тази причина отношенията между нея и Миков в нито един момент не потръгнаха и това си личеше. В крайна сметка лидерът реши да я махне от погледа си, но Манолова вече имаше достатъчно политически мускули и самочувствие, за да не може просто да бъде отстранена в изгнание. И така се стигна до идеята Мая Манолова да стане омбудсман.
Още по-интересното е, че ГЕРБ, вместо да се съпротивляват на тази идея и да ритат жестоко срещу един от най-големите си душмани, всъщност я подкрепиха и така започна нов етап в кариерата на устатата и немирна депутатка.
Днес Манолова е един от най-активните общественици в страната и няма място със социално напрежение, което да не е посетила или кауза, която да не е поставила в дневния си ред. Това много често й ражда не само обожатели, но и душмани, защото обвиненията в популизъм и подозренията в тайни амбиции се сипят като дъжд. Протестът на майките на деца с увреждания, който разтърси държавата, също припозна Манолова като свой патрон, а това събуди доста тежки реакции от най-различни среди.

Оттук нататък за амбициите на Манолова можем да говорим само в хипотетичен тон, защото дори и самата тя вероятно не е наясно накъде ще е задухат ветровете. Но е факт, че теренът пред Манолова съвсем не е толкова бляскав и безпроблемен, колкото изглежда отстрани. Кандидат-президентските й амбиции, които личат отдалече, се сблъскват с другия фаворит на обществено мнение – ген. Румен Радев, който най-вероятно ще иска да повтори мандата си през 2021 г., а БСП трябва да е партия камикадзе, за да не застане зад кандидата си. Това стеснява доста вариантите пред Манолова и именно този мрачен хоризонт може да я тласне към участие във вътрешнопартийни драми в левицата. Ще сбърка всеки обаче, който смята, че тя лично ще влезе в тази битка. Потенциалните кандидат-президенти трябва да запазят надпартийната пудра и блясък. По-скоро Манолова ще си намери кандидат, когото да тика напред, а познавайки пейзажа в левицата, претенденти за това винаги ще се намерят.
Има и един екзотичен вариант, който е по-скоро игра на ума, нещо като политическа хипотеза, която няма как да докажем, но ще я изложим, защото след като един път някой се е сетил за нея, значи и на друг ще му дойде на ума. През 2021 г. ГЕРБ ще се намират в неприятна позиция покрай президентските избори.Завесата падна: Ето как обича да разпуска красивата Гинка, бившата на президента Румен Радев (СНИМКИ)Няма почивка за красивата фигура. Първата съпруга на президента Румен Радев не пропуска тренировка д…Jul 5 2018skafeto.com

Мнозина смятат, че това е амбицията на самия Борисов, но дотогава има да изтече твърде много вода. Освен Борисов обаче ГЕРБ нямат друга възможност за кандидат. Минаха времената, когато тази партия можеше да избере дори и Плевнелиев за държавен глава. И само се замислете за варианта – Мая Манолова се явява на изборите като независим кандидат, а ГЕРБ я подкрепят. Това ще е силен удар и срещу БСП, а и ще е неочакван ход, който да постави в шах всички останали. И нека пак да повторя – това е само интелектуална игра, която не почива на факти, нито дори на някаква реална основа. Но пък кой можеше да предположи, че през 2016 г. от всички възможни кандидати ГЕРБ ще се спрат точно на Цецка Цачева, а? Предполагай непредполагаемото – е рецептата, с която можем да уловим невидимия пласт на българското политическо задкулисие.
Мая Манолова е политик, която не е чужда на интригите и скандалността, но това често се оказва по-скоро плюс, отколкото минус. Политик на идеите трудно щеше да оцелее в разядената политическа среда на страната. Оказа се, че Манолова с нейните инстинкти, повратливост и маневреност много по-добре се вписва в пейзажа и заради това всеки, който си мисли, че може да я отпише от политическото бъдеще на страната, ще сбърка. Тя знае как да оцелява, а тази порода е практически безценна. За добро или за лошо.
*Коментар на Александър СИМОВ
Източник retro.bg

The post Възможен ли е този сценарий? Амбициите на Мая Манолова ще я сблъскат с президента Румен Радев* appeared first on Skafeto.com.

]]>
Мариана Векилска във война с майката на Калин Врачански: Леля Недка не искала да чуе за сина си https://skafeto.com/%d0%bb%d1%8e%d0%b1%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%bd%d0%be/%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b5%d0%ba%d0%b8%d0%bb%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%b2%d1%8a%d0%b2-%d0%b2%d0%be%d0%b9%d0%bd%d0%b0-%d1%81-%d0%bc%d0%b0%d0%b9%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd/41378/ Sun, 15 Jul 2018 12:39:33 +0000 https://skafeto.com/?p=41378 Майката на Калин Врачански категорично не одобрявала връзката на сина си с Мариана Векилска. Тя била против техните отношения първо заради славата на тв водещата на мъжемелачка, а и заради възрастовата им разлика. Телевизионерката е с цели 7 години по-голяма от актьора и зад гърба си вече има два провалени брака. Родителката на Врачански не […]

The post Мариана Векилска във война с майката на Калин Врачански: Леля Недка не искала да чуе за сина си appeared first on Skafeto.com.

]]>
Майката на Калин Врачански категорично не одобрявала връзката на сина си с Мариана Векилска. Тя била против техните отношения първо заради славата на тв водещата на мъжемелачка, а и заради възрастовата им разлика.
Телевизионерката е с цели 7 години по-голяма от актьора и зад гърба си вече има два провалени брака. Родителката на Врачански не можела да свикне и с мисълта, че новата й кандидат-снаха вече има две деца, едното от които – студентка. Тя беряла голям срам пред познатите си в малкото градче Роман, които под сурдинка шушукали, че Мариана имала дъщеря за женене, по-подходяща за Калин, а самата тя се залюбила с него. Леля Недка нямала очи да се покаже пред комшиите и вече окончателно вдигнала ръце от най-малкото от трите си деца. Авантюрата му с доскоро омъжена жена била пореден удар, който тя понесла от него. Отношенията им се развалили преди 2 години, когато Калин я накарал да продадат семейния им дом в Роман, защото му трябвали спешно пари. Добре че била сестра му Таня, за да я прибере. Вместо да се чувства комфортно в собственото си жилище, тя се свивала в малка стаичка, разказват близки до семейство Врачански.Мартин Карбовски: Върни парите, кучко! Водещият Хекимян се пресяга към нея и я зашлевява с опакото на ръката сиЗаместник-министър е и е жена.
Дава интервю в сутрешен блок.
Докато говори и се усмихва, водещият Хе…
Jun 20 2018skafeto.com

Възрастната жена с голяма болка напуснала панелния блок, тъй като в него е прекарала трудни, но щастливи години с трите си деца. Не е тайна, че Недка сама отглежда и възпитава децата си след смъртта на своя съпруг. Калин бил едва на 14 години, когато загубил баща си Петър. И до ден днешен не можел да го прежали и се просълзявал всеки път, щом станело дума за него. Бащата на актьора починал от инфаркт, а малко преди смъртта си започнал да общува със сина си като със зрял човек. Близки на актьора от Роман издават, че и заради трудните години в Роман, изпълнени с лишения, Калин не забравял родното си място, но не искал да се връща там, при мъчителните спомени. Затова и взел нелекото решение да продаде апартамента на родителите си. Майка му тъкмо свикнала с тази мисъл, а сега трябвало да се примири и с поредната му изцепка в личния живот. Тя непрекъснато го увещавала, че ще си остане стар ерген, ако не намери сериозна жена, която да му роди дете, а той все избирал неподходящи. Колкото и да се обичали с Мариана, Недка не вярвала тя да склони да роди на Калин трето, предвид че наскоро навърши 44 години.
Източник retro.bgАделина Радева се обърна към Бог: Ето защо всеки ден водещата ходи на църква и пали свещичкаПоредица тежки моменти накарали Аделина Радева да потърси спасение във вярата. Подобно на омбудсмана…Jun 19 2018skafeto.com

The post Мариана Векилска във война с майката на Калин Врачански: Леля Недка не искала да чуе за сина си appeared first on Skafeto.com.

]]>
Прочутият екстрасенс Елисавета Логинова: Президентът на България ни повярва за контакта с извънземните в Царичина https://skafeto.com/%d0%bb%d1%8e%d0%b1%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%bd%d0%be/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%87%d1%83%d1%82%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%b5%d0%ba%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d1%81%d0%b5%d0%bd%d1%81-%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%81%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%b8/41375/ Sun, 15 Jul 2018 09:12:39 +0000 https://skafeto.com/?p=41375 Новата книга “Царичина – съдбовен контакт” на феномена Елисавета Логинова (издателство “Кибеа”) разказва за загадъчната подземна експедиция на военните, която тя води до внезапното й закриване през 1992 г. През годините оттогава случилото се около Царичина си остава едно от най-вълнуващите и необясними неща в съвременната ни история. Днес ви предлагаме със съкращения откъса “При […]

The post Прочутият екстрасенс Елисавета Логинова: Президентът на България ни повярва за контакта с извънземните в Царичина appeared first on Skafeto.com.

]]>
Новата книга “Царичина – съдбовен контакт” на феномена Елисавета Логинова (издателство “Кибеа”) разказва за загадъчната подземна експедиция на военните, която тя води до внезапното й закриване през 1992 г. През годините оттогава случилото се около Царичина си остава едно от най-вълнуващите и необясними неща в съвременната ни история. Днес ви предлагаме със съкращения откъса “При президента Желю Желев”, пише „Труд“.
Докато течеше работата в Царичина, често трябваше да присъствам на срещи с представители на властта от различно ниво. Сред най-запомнящите се беше разговорът с президента Желю Желев. На 30 септември 1991 година, насред работния ден получих от своите Учители информацията, че ще бъда извикана на среща с него. Докато чаках хората да излязат от тунела, за да споделя с тях новината, препрочетох написаното няколко пъти. Да вярвам или не? Аз – при президента на България? Ами ако е истина?!

По това време на мястото на генерал Минчев като началник на Генералния щаб беше назначен генерал-полковник Любен Петров, но нашата работа продължи по същия начин. Новият началник на генщаба подкрепяше нашата работа, дойде на обекта няколко пъти. Правеше впечатление на ерудирана личност с широки интереси. С него сме водили множество разговори по най-различни въпроси, свързани с политика, физика, космос, история и т. н. Мисля, че доверието ни беше взаимно. Едва изчаках екипа да излезе от тунела. Събрахме се в канцеларията и аз им прочетох съобщението “отгоре”. Лицата на хората светнаха от въодушевление. Започнаха оживено да се надпреварват с различни предположения как ще мине бъдещият разговор с президента. Както винаги, всички приеха информацията като безспорен факт, докато аз и вярвах, и не вярвах. Защо се съмнявах, когато информацията от Учителите винаги беше точна?!Задават се Кървава Луна и най-дългото затъмнение за века. Ето как ще ни повлияе този рядък феноменЗапомнете датата 27-ми юли и я отбележете в календарите си, защото на нея ще се случат няколко изклю…Jul 5 2018skafeto.com

На сутринта се обадиха от кабинета на генерал Любен Петров. Двамата с генерал Динев трябваше да се приберем в София и да отидем в Генералния щаб, защото на другия ден беше срещата с Президента. Нападна ме старата тревога, върнаха се притесненията какво ще трябва да направя, за да убедя самия държавен глава в способностите си и в истинността на контактите ми с Водачите от другите светове? Ще повярва ли той в новата реалност, която се откриваше пред нас? Хората от екипа се вълнуваха не по-малко от мен, макар че бяха убедени в успешния изход на срещата и не се съмняваха нито за миг, че ще съумея да защитя проекта.
Първо, двамата с генерал Динев трябваше да отидем при генерал Любен Петров. Говорихме дълго, направихме обобщение на цялата досегашна работа и преценихме заедно какво да покажем на президента. Моите Учители ме увериха, че няма повод за притеснение, защото срещата ще мине чудесно, а и Те самите ще се представят на ниво пред най-важната личност в България. Вдъхнаха ми кураж, че човекът бил спокоен, уравновесен и с аналитично мислене и че щял да продължи експеримента. Срещата [при Л. Петров] приключи и аз се прибрах вкъщи, където ме чакаха моите две малки момченца. Със свито сърце ги бях оставила на грижите на бабите. Аз им липсвах, както и те на мен.

Едва прекрачих прага на дома ни, когато децата се хвърлиха към мен и… притесненията за бъдещата среща се изпариха. Останахме будни до късно и те поискаха да им разкажа за звездите. Започнах да съчинявам на глас нова приказка и не спрях, докато децата не притихнаха и заспаха. Погледах известно време блажените им личица, озарени от обич, и леката усмивка, стаена в извивката на устните им. Аз също си легнах без помен от тревога за предстоящата среща. […]
Около обед на другия ден пред нас спря черната волга на началника на Генералния щаб. За миг си спомних деня, когато за пръв път отидох в Министерство на отбраната. Сякаш всичко отново се повтаряше. Уж бяха изминали десет месеца от началото на работата ми в Царичина и трябваше да съм събрала опит, да съм се научила да вярвам на моите извънземни Водачи и да не се стряскам от срещи с високопоставени личности… Увереността ми от предишната вечер се беше изпарила. Докато се измъчвах от догадки и опити да се успокоя, неусетно стигнахме пред Президентството, пред което вече ме чакаха генералите Любен Петров и Динев. Влязохме в огромната сграда и тръгнахме по застланите с червен килим коридори. Сърцето ми се сви още повече.

“Къде си тръгнала, Елисавето? Какво ще правиш при първия човек в държавата? Ще ти стигнат ли силиците да го убедиш колко е важно това дело? Толкова много хора ти вярват, ще се справиш ли?” Отговорността вече ми се струваше непосилно тежка, защото от тази среща зависеше дали работата ще продължи. Поканиха ни да влезем при началника на кабинета на президента. Седнахме, за да изчакаме Желю Желев, който щеше да дойде всеки момент. Десетина минути по-късно той влезе и се ръкува приятелски с нас. Вдъхваше спокойствие и респект, предразполагаше с непринуденост и непресторена топлота.
Успях да се взема в ръце и да си събера мислите. Той ни покани да седнем около масичката за гости и разговорът започна. На срещата присъстваше и съветникът му по националната сигурност генерал Стоян Андреев. След краткото въведение на Любен Петров думата взе генерал Динев, за да разкаже подробно за работа в Царичина: какво е направено до момента, как виждаме нещата по-нататък и т. н. Президентът се обърна към мен и поиска да зададе няколко въпроса на моите извънземни Водачи. Въпросите бяха свързани с физиката. Отговорите видимо го изненадаха. После ме помоли да покажа текстовете и как ги изписвам. Гледаше с нескрито удивление как символите бързо запълват белия лист. Оттам разговорът се прехвърли върху темата за древни езици и писмености. За срещата беше предвиден един час, но разговорът продължи неочаквано дълго.Феноменът Стоянка Митева ни изправи косите с прогноза за България: Идват социални и политически бури наесенСлед юни в управлението на страната ще започнат промени. Не само смяна на министри, но и завои в няк…Jun 5 2018skafeto.com

От сутрешното ми напрежение нямаше и следа, изпитвах истинско удоволствие от увлекателния разговор. Накрая, тъй като времето беше напреднало, президентът Желю Желев стана и заяви: “Много мислих върху този експеримент и не съм против. Нека да продължи колкото трябва. Аз вярвам във вашата работа, а това, което видях и чух сега, ми е достатъчно да дам съгласието си”. Спогледахме се с генералите – те изглеждаха доволни, а аз усетих как ме изпълва удовлетворение от добре свършената работа.
Мислено благодарих на моите космични Водачи за това, което правят за мен, за нас. Че не ме подвеждат нито за миг, че са винаги точен и неизчерпаем източник на знание и интелект, че притежават способността да излъчват информация на различни нива и по различни теми, която напасват спрямо човека, с когото контактуват. Бях им признателна, че са избрали мен. За кой ли вече път получавах неоспоримо доказателство, че Те виждат и знаят това, което ние узнаваме по-късно. От тях научих, че всичко се проектира и се случва, преди ние да го видим и усетим, а и
далече преди изобщо да излезем на житейската сцена. Те ми дадоха знанието, че всичко е вибрация и енергия, на чиято основа се разгръща целият ни живот. Но повече за това – във втората част на книгата.
Източник trud.bg

The post Прочутият екстрасенс Елисавета Логинова: Президентът на България ни повярва за контакта с извънземните в Царичина appeared first on Skafeto.com.

]]>
Министър отчая напълно баба Дора, която разплака България: Убиваме стадото ти, иде африканска чума! (СНИМКА) https://skafeto.com/%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b8/%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%81%d1%82%d1%8a%d1%80-%d0%be%d1%82%d1%87%d0%b0%d1%8f-%d0%bd%d0%b0%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%b1%d0%b0%d0%b1%d0%b0-%d0%b4%d0%be%d1%80%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%8f%d1%82/41370/ Sun, 15 Jul 2018 08:58:19 +0000 https://skafeto.com/?p=41370 „Взели сме над 6000 проби и в трите населени места те са дали положителен резултат. Болестта наистина е много опасна – избити са към 4000 животни. “ Така коментира министърът на земеделието Румен Порожанов ситуацията с евтаназираните животни пред bTV. „Нормално е баба Дора да приема нещата така. Тези животни са част от живота й. […]

The post Министър отчая напълно баба Дора, която разплака България: Убиваме стадото ти, иде африканска чума! (СНИМКА) appeared first on Skafeto.com.

]]>
„Взели сме над 6000 проби и в трите населени места те са дали положителен резултат. Болестта наистина е много опасна – избити са към 4000 животни. “ Така коментира министърът на земеделието Румен Порожанов ситуацията с евтаназираните животни пред bTV.
„Нормално е баба Дора да приема нещата така. Тези животни са част от живота й. Правим максималното и мисля, че стопаните разбраха. Уточнихме се, ще има обезщетение – около 150 лв. на животно. Ще направя предложение тази цена да се вдигне до 190 лева, но това трябва да се гласува в Министерския съвет. Аз съм обяснил на хората как сме стигнали до тази сума. Междувременно има опция след като чумата утихне, да им бъдат предоставени безплатни животни. Не си правим пазарлък с мъката на хората“, обяснява той.

Снимка Даниел СтефановТоп експерт алармира: След дъждовете ни налазва смъртоносна напаст! За секунди влизаш в болницаТази година пролетта малко закъсня и това е основата причина пикът на ухапвания от кърлежи тепърва д…May 26 2017skafeto.com

„Агенция по храните трябваше да отиде, да говори с хората и да им се обясни – и за опасностите от болестта, и каква е причината да вземем това решение. Още не съм преценил дали ще искам оставки“, огорчен е Порожанов.
На въпрос как се чувства в момента, министърът беше искрен: „Притеснен съм. Не става дума само за овцевъдството. Идва африканска чума. Разбира се, че съм притеснен.
Междувременно баба Дора от село Шарково, която сама отглежда стадото си от овце и кози, се превърна в символ на умиращия земеделски стопанин в погранична Странджа.

Мъката на 68-годишната жена по обявените за унищожаване заради чума здрави животни докара земеделският министър Румен Порожанов при тях вчера.
„Министърът каза, че ме гледал по „Фейсбук” и заради мен дошъл тук. Аз го помолих да ми остави животните, да ми ги запази – не искам да ми плаща животните, искам си моето стадо. Човекът каза, че не могат да го оставят, защото попада в трикилометровата зона на убиване вече”, казва баба Дора със сълзи на очи.
Заради възрастта си едва ли баба Дора ще гледа друго стадо отново. В момента стадото на баба Дора е единственото, което е останало в селото.
Източник blitz.bgУникална държава! Дават над 1000 лева заплата за приятна работа. Вижте защо няма желаещиБългария е уникална държава! В това са се убедили фермери от страната, които не могат да си намерят …Nov 21 2016skafeto.com

The post Министър отчая напълно баба Дора, която разплака България: Убиваме стадото ти, иде африканска чума! (СНИМКА) appeared first on Skafeto.com.

]]>
Тъжният край на една империя: Вдовицата на Шарлопов се реши на огромна стъпка срещу 100 милиона евро https://skafeto.com/%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b8/%d1%82%d1%8a%d0%b6%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%b9-%d0%bd%d0%b0-%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d0%b8%d0%bc%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%b2%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%86%d0%b0%d1%82/41367/ Fri, 13 Jul 2018 13:44:06 +0000 https://skafeto.com/?p=41367 Хотелската бизнес империя на Стефан Шарлопов е обявена за продан от вдовицата му Бояна 6 месеца след внезапната смърт на българския Доналд Тръмп, твърди „Уикенд“, без да цитира конкретен източник. Според два независими един от друг информатора, наследниците на ексцентричния бизнесмен водят активни преговори за продажбата на 5 хотела от веригата „Шарлопов груп” с китайски […]

The post Тъжният край на една империя: Вдовицата на Шарлопов се реши на огромна стъпка срещу 100 милиона евро appeared first on Skafeto.com.

]]>
Хотелската бизнес империя на Стефан Шарлопов е обявена за продан от вдовицата му Бояна 6 месеца след внезапната смърт на българския Доналд Тръмп, твърди „Уикенд“, без да цитира конкретен източник.
Според два независими един от друг информатора, наследниците на ексцентричния бизнесмен водят активни преговори за продажбата на 5 хотела от веригата „Шарлопов груп” с китайски инвеститори, пристигнали в България миналата седмица като част от 700-членната делегация от най-голямата азиатска държава.
Според неофициална информация, от семейството на покойния Стефан Шарлопов са поставили цена от 100 милиона евро за пет хотелски комплекса – 5-звездния „Парк хотел Пирин” в Сандански, 4-звездния „Янтра” във Велико Търново, хотел „М ургавец” на Пампорово и тузарския морски комплекс „Созополис” край Созопол, състоящ се от 52 обзаведени по последна дизайнерска мода къщи за отдих.
Реалната цена на хотелите е почти двойно по-висока, но според запознати с преговорите между наследниците на Шарлопов и китайските инвеститори, при сключването на сделката азиатците ще трябва да изплатят и над 60 милиона евро към български банки, към които покойния милионер има натрупани дългове.Покойнят Шарлопов стана милионер още преди четвърт век, но оставя на 5-те си деца не само пари, а и нещо много по-важноВнезапната смрт на известния бизнесмен, дарител и благотворител Стефан Шарлопов хвърли в скръб не са…Feb 6 2018skafeto.com

„Само към Българо-американската кредитна банка има непогасени кредити за 30 милиона лева.Заради това от финансовата институция иззеха преди 2-3 седмици имот на Шарлопов на централния столичен булевард „Витошка”, който бе ипотекиран в банката”, разкрива източник на вестника.
Преговорите с китайците са в напреднала фаза и се водят от вдовицата на Стефан Шарлопов – Бояна и от голямата му дъщеря Ева, която е изпълнителен директор на хотелската верига. Двете дами бяха скарани, след като влязоха в конфликт тази пролет за наследството на загадъчно издъхналия на 56-годишна възраст милионер.
Оказа се, че Шарлопов не е оставил завещание и така лъвския пай отиде в ръцете на съпругата му Бояна. Тя получи ½ от богатството на мъжа си, както е според закона. Останалата половина се подели между нея и петте деца на Шарлопов – 30-годишната Ева, тийнейджърките Бояна и Стефани и 8-годишните близнаци Георги и Илия. Всички деца, с изключение на Ева, родила се от първия брак на Шарлопов с красавицата Катя, повериха наследството си на своята майка Бояна и така Ева, която бе двигател на бизнеса на татко си, остана почти без нищо.

Изглежда обаче голямата щерка Ева и втората съпруга на баща й Бояна са сключили примирие помежду си и заедно водят преговорите за продажбата на петте хотела. За семейството на Стефан Шарлопов ще остане единствено СПА хотелът в Германия, помещаващ се в курорта Фройденщат в област Баден-Вюртенберг, както и комплекс от вилни къщи за отдих край Габрово.
Близки до фамилия Шарлопови твърдят, че в основата на предстоящата сделка с китайците била голямата дъщеря Ева, която планирала да стартира самостоятелен туристически бизнес. „Няма да нося на гръб цял живот и да изхранвам една дузина тунеядци”, разправяла из София Ева Шарлопова, навярно визирайки мащехата си Бояна и четирите си по-малки сестри и братя.
Източник jenata.blitz.bgСъпругата на милионера Стефан Шарлопов изпадна в нервен срив покрай морския скандалСъпругата на милионера Стефан Шарлопов – Бояна, е изпаднала в нервен срив и депресия покрай екшъна, …Jun 15 2017skafeto.com

The post Тъжният край на една империя: Вдовицата на Шарлопов се реши на огромна стъпка срещу 100 милиона евро appeared first on Skafeto.com.

]]>
Спасете се от досадните болки в кръста и дископатията с тази рецепта от известния професор Мермерски https://skafeto.com/%d0%b7%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b5/%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d1%86%d0%b8%d0%bd%d0%b0/%d1%81%d0%bf%d0%b0%d1%81%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b5-%d0%be%d1%82-%d0%b4%d0%be%d1%81%d0%b0%d0%b4%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b1%d0%be%d0%bb%d0%ba%d0%b8-%d0%b2-%d0%ba%d1%80%d1%8a%d1%81%d1%82%d0%b0/41364/ Fri, 13 Jul 2018 11:40:42 +0000 https://skafeto.com/?p=41364 Едно от най-често срещаните заболявания на опорно-двигателната система е дископатията. Това е така, тъй като тя се появява при натоварване, травма или усукване на гръбнака. Притискането на даден нерв от прешлените на гръбначния стълб или така нареченото секване води до обездвижване и силна болка. За да си помогнете в такива случаи, може да приложите една […]

The post Спасете се от досадните болки в кръста и дископатията с тази рецепта от известния професор Мермерски appeared first on Skafeto.com.

]]>
Едно от най-често срещаните заболявания на опорно-двигателната система е дископатията. Това е така, тъй като тя се появява при натоварване, травма или усукване на гръбнака.
Притискането на даден нерв от прешлените на гръбначния стълб или така нареченото секване води до обездвижване и силна болка. За да си помогнете в такива случаи, може да приложите една от следните рецепти на проф. Христо Мермерски:
Настържете на едро ренде 1 глава стар лук и 1 картоф (средно големи). Разбъркайте ги заедно с 1 шипка сол. Нанесете получената смес на парче памучен плат и го сложете върху болезнения участък. Престойте с компреса цяла нощ. Повторете тази процедура 3 дни подред.Дори Ванга е поставяна зад него! Хората от селото на пророка дядо Влайчо разкриха мехлема му против шипове и дископатияМнозина считат дядо Влайчо за най-великия пророк, раждан по нашите земи. Влайо Жечев се ражда на 15 …Nov 7 2017skafeto.com

Поръсете 2 филии хляб със сода бикарбонат и ги намокрете с оцет. Поставете ги върху засегнатото място по гръбначния стълб и останете така в продължение на няколко часа. Не след дълго дископатията ще ви отпусне.
Изсипете 1 супена лъжица камфор на прах в сухо бебешко бурканче. Долейте го до горе със спирт или силна ракия. После продължително време втривайте получения разтвор по гърба и болезнените участъци от гръбначния стълб.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Източник zajenata.bgВеликата рецепта на Мураков прави чудеса! Прогонете артритните болки с помощта на лесен и евтин мехлемПриродните лекове винаги привличат нашето внимание. В повечето случаи те оправдават очакванията да с…May 16 2017skafeto.com

The post Спасете се от досадните болки в кръста и дископатията с тази рецепта от известния професор Мермерски appeared first on Skafeto.com.

]]>
Термален Аквапарк Персенк и VISAGES MODEL GROUP Ви канят на „Pret-a Porter“ на 21.07.18 https://skafeto.com/%d0%bb%d1%8e%d0%b1%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%bd%d0%be/%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%bc%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%b0%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%ba-%d0%bf%d0%b5%d1%80%d1%81%d0%b5%d0%bd%d0%ba-%d0%b8-visages-model-group-%d0%b2%d0%b8-%d0%ba%d0%b0%d0%bd/41339/ Fri, 13 Jul 2018 11:00:59 +0000 https://skafeto.com/?p=41339 На 21.07.2018 г. /събота/, Термален аквапарк „Персенк” – гр. Девин организира поредното си лятно светско събитие. Съвместно с Visages Model Group ще бъдат представени новите колекции на известни модни марки облекла и аксесоари: KWIAT, VIAN Swimwear, FAITH in FATIN, BEA sportswear и CK FashionStudio. За доброто настроение на гостите ще се погрижи талантливата певица Дара. […]

The post Термален Аквапарк Персенк и VISAGES MODEL GROUP Ви канят на „Pret-a Porter“ на 21.07.18 appeared first on Skafeto.com.

]]>

На 21.07.2018 г. /събота/, Термален аквапарк „Персенк” – гр. Девин организира поредното си лятно светско събитие. Съвместно с Visages Model Group ще бъдат представени новите колекции на известни модни марки облекла и аксесоари: KWIAT, VIAN Swimwear, FAITH in FATIN, BEA sportswear и CK FashionStudio.
За доброто настроение на гостите ще се погрижи талантливата певица Дара. Домакините са подготвили и други приятни изненади за посетителите. Вечерта ще продължи с DJ парти на Pool bar „Persena”, а за любителите на изисканата кухня, на разположение ще бъде стилният ресторант-градина „Модър”.
Начало на ревюто – 20:00 часа
Вход – свободен

ВИП места на бар Персена, коктейл по време
на ревюто и DJ парти с ДАРА – 30 лв. на човек
Цена: 30 лв. на човек.

Вход за DJ парти с Дара след 22:00 часа.
/10 лв. на човек с вкл. 100 мл. български алкохол и безалкохолна напитка/

Заповядайте и се забавлявайте!

Домакините от Термален аквапарк „Персенк” – гр. Девин ви очакват!
За повече информация и резервации: 0895 428 076.

The post Термален Аквапарк Персенк и VISAGES MODEL GROUP Ви канят на „Pret-a Porter“ на 21.07.18 appeared first on Skafeto.com.

]]>