Олеков

Аксел Олеков се призна за виновен по почти всички обвинения за убийството на Андреа от Галиче, съобщава БТВ. Аксел се яви в Окръжния съд във Враца, където започна делото за престъплението.

Той не се признава за виновен единствено по обвинението за изнасилването на абитуриентката, защото твърди, че не е извършил полов акт с нея против волята ѝ.

Олеков се е съгласил да не разпитват всички свидетели и вещи лица, като утре ще бъдат изчетени само две от експертизите. Затова е възможно е утре да се стигне до присъда.

Близките искат доживотен затвор без право на замяна.

Аксел Олеков е изправен пред съда с обвинения по четири текста от НК, а най-тежкото е за умишлено убийство по особено жесток и мъчителен за жертвата начин.

Убийството на 18-годишната Андреа бе извършено на 11 януари, когато непълнолетният Аксел се вмъква в къщата, където тя живее, пребива я и я убива.

Взима парите, които намира в портмонето на момичето, след което се опитва да прикрие извършеното престъпление.

Заради непълнолетието на Аксел при извършване на тежкото престъпление, той може да получи максимално до 18 години затвор.

Виж още:Убиецът на Андреа – преби я, изнасили я, сряза ѝ гърлото, а вече беше с 2 присъди! Чакат го… 12 годиниВрачанският окръжен съд проведе разпоредително заседание за убийството на 18-годишната Андреа Румено…Aug 19 2020skafeto.com

Бащата на зверски убитата и изнасилена Андреа от Галиче с шокиращи разкрития (ВИДЕО)Делото за жестокото убийство на 18-годишната Андреа от Галиче навлиза в същинската си фаза, но преди…Oct 7 2020skafeto.com

Цяла България настръхна след отровение на бащата на зверски убитата и изнасилена АндреаДнес започва делото за убийството на Андреа от Галиче баща ѝ публикува трогателна изповед в социални…Nov 2 2020skafeto.com

loading...