Алтънбашев Ториното

37-годишният Александър Алтънбашев е спечелил над 6 млн. евро от търговия с криптовалути. Пред приятели се похвалил, че си е купил имоти в Дубай за 2,5 млн. евро и на Халкидики в Гърция за 2 млн. евро. Тази информация проверяват столичните криминалисти, които вече четвърти ден изясняват причината за мистериозното изчезване на бизнесмена, собственик на фирма “Еста консултинг” ЕООД.

Алтънбашев е в неизвестност от понеделник по обед, когато сестра му Теодора подала сигнал в полицията. Води се разследване за отвличане, обявиха от Софийска градска прокуратура. От СДВР обаче уточниха, че това е само версия, която до момента не е потвърдена. За последно IT-специалистът пратил съобщение на сестра си, че заминава за 3 дни “до морето” по свои бизнес дела. С разрешение на съдия са получени трафични данни от телефона, от които се вижда, че този контакт е осъществен от района на Бистрица, а след това и до ден днешен апаратът е изключен, пише Труд.

Според запознати с този бизнес било немислимо професионален трейдър (търговец) на крипотовалути като Алтънбашев да остане и за един час без интернет връзка по телефон или лаптоп, освен ако не е решил предварително “да изчезне” от мрежата.

Виж още:Непознат е забелязан да излиза от жилището на изчезналия криптотърговецМВР все още на дава официална информация по случая с 32-годишния Александър Алтънбашев. IT специалис…May 25 2022skafeto.com

Търговец на криптовалути изчезна безследно в София! Близките му: Отвлечен е! МВР: Не е!IT специалистът и търговец на криптовалути Александър Алтънбашев е обявен за издирване от близките с…May 24 2022skafeto.com


loading...