афганистанците

Афганистанците, които са изнасилили момиче в София миналия вторник, са на 16 и 17 години, съобщава Дир.бг, позовавайки се на свои източници в съда.

Мустафа Х. и Лахаб Ю. са нападнали 17-годишното момиче, което е сирак и живее в дом за деца без родителска грижа, в района на общежитието във Военна рампа, където са настанени. Младежите са кандидати за бежански статут и убежище. Те завлекли жертвата си в изоставена сграда, намираща се близо до кръстовището между улиците „Първа Българска армия“ и ул.“Шлосер“. Там заплашили момичето с нож, изнасилили го, а след това избягали.

Два дни по-късно са били задържани. Повдигнати са им обвинения и снощи Софийският районен съд е гледал мерките им за неотклонение. Магистратите са наложили за двамата изнасилвачи мерки „Надзор от инспектор от Детска педагогическа стая“.

Софийската районна прокуратура обаче вече е внесла протест срещу решението на районните магистрати в Софийския градски съд, съобщиха от държавното обвинение.МВР: Бежанци от Афганистан изнасилиха дете в СофияДвама бежанци от Афганистан изнасилиха брутално дете от дом за сираци в София. Гнусното престъпление…Oct 21 2019skafeto.com

Борисов: Не знам какво ще се случи, ако дойдат 200 000 мигранти; Нинова: Стига си плашил с бежанци преди изборитеКатегорични сме, че военната операция трябва да спре. Рискът от хуманитарна криза е много голям. Въз…Oct 15 2019skafeto.com

loading...