афганистанци изнасилване

Софийският градски съд върна в ареста двамата афганистанци, обвинени в изнасилване на 17-годишно момиче в София. Заради лични подробности, свързани с престъплението, днешното заседание се проведе при закрити врата, предаде Нова телевизия.

Веднага след като решението на магистратите бе прочетено, двамата мигранти, които са на 16 и 17 години, бяха задържани.

Мустафа Х. и Лахаб Ю. са нападнали 17-годишното момиче, което е сирак и живее в дом за деца без родителска грижа, в района на общежитието във Военна рампа, където са настанени миналия вторник. Младежите са кандидати за бежански статут и убежище. Те завлекли жертвата си в изоставена сграда, намираща се близо до кръстовището между улиците „Първа Българска армия“ и ул.“Шлосер“. Там заплашили момичето с нож, изнасилили го, а след това избягали.

Два дни по-късно са били задържани. Повдигнати са им обвинения, а Софийският районен съд постанови мерки за неотклонение „Надзор от инспектор от Детска педагогическа стая“. От прокуратурата обаче обжалваха това решение и настояха, въпреки възрастта на предполагаемите извършители, те да останат в ареста.

Момчетата от Афганистан твърдят, че са си платили и актът e бил доброволен.Афганистанците Мустафа и Лахаб, които изнасилиха сираче в София, са на 16 и 17 г.Афганистанците, които са изнасилили момиче в София миналия вторник, са на 16 и 17 години, съобщава Д…Oct 21 2019skafeto.com

loading...