инфаркт

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

34-годишният мъж, който снощи бе открит гол, с прободна рана в корема и завързан с тиксо за дърво в подножието на връх Бузлуджа, е опериран в болницата в Казанлък и лекарите се борят за живота му.

Окръжната прокуратура в Стара Загора наблюдава образуваното досъдебно производство за опит за убийство.

Сигналът е подаден на тел. 112 в 17.10 часа на 30 ноември. Пристигналите на място полицейски служители установили, че мъжът бил с вързани с тиксо ръце и крака и със запушена уста. Той е откаран от екип на Спешна помощ в болницата в Казанлък, където предвид опасността за живота му е опериран по спешност.

Установена е самоличността на пострадалия – С. С., на 34 г. от Казанлък. Провеждат се активни действия по разследването и оперативно-издирвателни мероприятия, насочени към установяване на извършителя и причините за деянието. Извършен е оглед на местопроизшествие, предстои да бъде изготвена съдебномедицинска експертиза, която да определи степента на причинената телесна повреда.

Действията по разследването продължават и в момента.

По информация на местния сайт PressTV пострадалият е Стефан С., известен с прякора Бангото. Мъжът работи като хамалин и е добре известен на полицията. Той е с дебело криминално досие. Бил агресивен по нрав, предизвиквал конфликти и побои, често заплашвал с нож.

Причина за това да бъде вързан за дървото е побой над млад мъж в Казанлък, който Бангото извършил. Пострадалият се оплакал на брат си, който пък организирал и изпълнил отмъщението.

Виж още:Откриха гол бандит с прободни рани, завързан за дърво по пътя към БузлуджаМъж, завързан за дърво близо до втория завой по пътя към Бузлуджа, бе намерен от случайно преминаващ…Dec 1 2021skafeto.com