Бащата на Дарина

Бащата на убитата Дарина Георги Министерски е педофил. Това заяви в съда Викторио Александров, който е обвинен за убийството на 23-годишната си приятелка и на детето им, както и за принуда към таксиметров шофьор, предаде БТВ.

Пред журналисти той настоя Министерски да бъде разследван и ги обвини, че са направили един педофил национален герой.

Той обаче отказа да разкрие подробности около тежкото си обвинение. Не отговори и на въпроса отговорен ли е за двойното убийство.

Майката на убитата Дарина присъства на съдебното заседание и „отговори“ на Викторио, че дори да избегне наказанието на съда, то от Божието няма да успее да се измъкне.

Припомняме, че Ваня Министерска често взима отношение по темата за домашното насилие и коментира с ужас и възмущение поредния случай на пребита или убита от партньора си жена у нас.

Семейството на Дарина настоява Викторио да получи доживотен затвор и иска 500 000 лева кръвнина.

Вчера бе дадено началото на процеса срещу Александров. Все още не са разпитани свидетели и не са изнесени нови факти.

Делото продължава на 22 януари.

Припомняме, че през ноември магистратите оставиха Александров в ареста.

Двойното убийство стана на 29 октомври 2018 г. Първо обвиняемият прострелял жената в апартамент в жк. „Надежда“, а по-късно и детето.

Виж още:Майката на Дарина към изверга Викторио: И малката Никол ли е изневерявала? До живот за теб!Майката на жестоко убитата Дарина Министерска – Ваня, изригна в мрежата след днешното заседание на С…Dec 10 2019skafeto.com

Потрес! Убиецът на Никол и Дарина се заканва на родителите ѝ в съда, топи мъртвата си жена29-годишният Викторио Александров, който е подсъдим за убийството на приятелката си Дарина Министерс…Dec 10 2019skafeto.com


loading...