15-годишния ученик

Криминалисти задържаха бащата на 2-годишното дете, което бе заснето с бутилка бира в ръка сред тълпа възрастни, които го окуражават да отпие и вдигат наздравици с малчугана, съобщава Дир.бг.

Скандалното видео бе публикувано в социалните мрежи, но по-късно бе изтрито.

Вчера служители на отдел „Криминална полиция“ към Главна дирекция „Национална полиция“ инициирали незабавни оперативно- издирвателни действия с цел изясняване на фактите и обстоятелствата по случая. В хода им те установили, че видеото е заснето в правешкото село Джурово. Работата по случая продължили криминалисти и инспектори „Детска педагогическа стая“ към ОДМВР- София.

Установена е самоличността на 2-годишното момченце и неговите родители. По случая в РПУ- Правец е образувано досъдебно производство. Материалите по случая са докладвани в отдел „Закрила на детето“ за предприемане на действия по компетентност.

За срок до 24 часа е задържан бащата на 2-годишното дете. Той е на 24 години и е криминално проявен. Действията по разследването продължават под надзора на Районната прокуратура в Ботевград.

Виж още:Невръстно дете с бутилка бира в ръка! Възрастните: Бебето се напи! Държавата дреме (ВИДЕО)Невръстно дете с бутилка бира в ръка. Тълпа възрастни го окуражава да отпие и вдига наздравици с мал…Jan 6 2020skafeto.com

Като на филм: Дете пусна крадец вкъщи и го заключиМакар филмът „Сам вкъщи“ да не е по истински случай, днес ще ви разкажем една история, която поразит…Dec 23 2019skafeto.com


loading...