бнр побой

МВР започна разследване за побой в БНР, съобщава Lupa.bg.

Образувано е досъдебно производство за побой, което се наблюдава от Софийската районна прокуратура, заяви директорът на СДВР Старши комисар Георги Хаджиев във връзка с подадения сигнал за екшъна в националното радио.

Грозният инцидент се е разиграл в нюзрума на медията преди дни, а сигналът за него е подаден от пострадалия репортер с ресор военно министерство Добромир Видев. По думите на директора на радиото Светослав Костов, до инцидента се е стигнал, след като Добрин Йотов, девер на Силвия Великова, който също като нея и брат си работи в радиото, нападнал Видев.

Атаката на 20 септември била предшествана от разговор, по време на който Видев се е интересувал по каква причина два негови журналистически материала не са били излъчени. След физическата саморазправа пострадалият репортер сам отишъл в „Пирогов“ и си извадил медицинско.

„Разпитват се свидетели и се изземват записи от камери“, уточни директорът на СДВР, който увери, че разследването ще приключи в установения от закона срок.Разкриха заплатата на шефа на БНРДиректорът на БНР Светослав Костов е получил през август заплата от 8209 лева, а през юли заплащанет…Sep 16 2019skafeto.com

БНР свали от ефир легендарно предаване. Ето каква е причинатаЕдно от най-емблематичните за меломаните предавания в ефира на БНР е свалено от ефира на националнот…Apr 27 2017skafeto.com

loading...