Диляна

Появиха се първи версии за жестокото престъпление, потресло Варна днес. Както вече бе съобщено, в центъра на града е имало стрелба в един от апартаментите на 1 етаж в блок на ул. „Македония“. По първоначална информация са открити телата на две момчета и едно момиче. Жертвите са на видима възраст от 25 до 30 години.

Полицията не изключва нито една версия към момента. Сред тях е битово престъпление, заради любовен триъгълник. По непотвърдена информация в апартамента е живеел чужденец с приятелката си, съобщава БЛИЦ.

Мястото на местопрестъплението е отцепено от полиция разследването продължава. „Към момента не мога да коментирам естеството на престъплението“, заяви Ивана Милева, говорител на ОДМВР – Варна.

Виж още:Извънредно: Тройно убийство в центъра на ВарнаТройно убийство е извършено в центъра на Варна днес малко преди обяд. По непотвърдена информация на …Dec 9 2020skafeto.com

Свидетели проговориха за касапницата с 3 трупа във ВарнаТежко криминално престъпление е извършено в центъра на Варна на 1 етаж в блок на ул. „Македония“. По…Dec 9 2020skafeto.com


loading...