Приятели Денис

Три версии има за смъртта на Денис Теофиков, съобщава 24 часа. Младата звезда е скочил от 7-ия етаж на сграда в района на Цариградски комплекс. Разследва се дали това е убийство, самоубийство или инцидент.

Около 13 часа младежът е полетял от апартамент на свой приятел, който е на 7-мия етаж на жилищна сграда. Младежът е бил на гости, но в един момент нещо се е объркало. Различни източници твърдят, че там е било и гаджето на младежа – Алекса. Приятелят на Денис е отведен в полицията, където е разпитан. В апартамента са открити наркотици.

Това, което разследващи в момента се опитват да изяснят е дали Денис е скочил, бутнат или е полетял от апартамента при нелеп инцидент. Негови приятели споделят, че младият поп-фолк изпълнител е бил в депресия през последните няколко месеца. Те коментират, че Денис дори е споделял, че му писнало от всичко и не иска повече да е тук. Не поддържал дори профилите си в социалните мрежи. 21-годишната звезда трудно се справял с тежестта на славата и нощния живот.

Полицията работи по всички версии, а скоро се очаква да бъдат дадени и официални подробности по случая.

Виж още:Денис Теофиков се самоубил заради продуцент?Трагедията с починалия 21-годишен певец на компания „Пайнер“ Денис Теофиков се е развила в неделя ма…Oct 24 2021skafeto.com


loading...