автоджамбази Надежда мъртва попфолк певица пловдив

Виктория все още е в университетска болница, днес се очаква да й се направят още операции. Това заяви в ефира на Нова телевизия д-р Георги Арабаджиев във връзка с намушканото 21-годишна млада жена във влака от Пловдив за Варна.

„Момичето имаше и сериозна психическа травма. Тази сутрин е добре, в стабилно състояние, чувства се много по-комфортно от вчера“, заяви той.

„Има 4 наранявания – едното е на главата, но не прониква до мозъка, другото е в гръдния кош – острието е проникнало между ребрата, има наранявания на дясно бедро и порезна рана на дланта и увредени сухожилия. Всички удари са нанесени с остър предмет“, каза още доктор Арабаджиев.

Случаят коментира и старши комисар Стоян Стоянов – директор на полицията в Стара Загора: „Задържали сме извършителя. Гражданин, който е бил в същия вагон е видял какво се случва, намесил се е и е задържал виновника“, каза той.

„В купето са били само извършителят и потърпевшата. Тепърва се извършват действия за разследване на всички обстоятелства за случая“, заяви още Стоянов.

Виктор Гешев е задържаният за среднощното кърваво клане във влака Пловдив-Варна. Пробите за алкохол и упойващи вещества на нападателя са отрицателни. Не е криминално проявен. Няма информация дали има престъпно минало.

Окръжният прокурор Дичо Атанасов заяви: „С оглед на неговото моментно психично състояние е освидетелстван и настанен в психиатрично заведение. Той към този момент не е привлечен към наказателна отговорност“.

„По случая е образувано досъдебно производство. Ако лицето се окаже вменяемо, ще бъде привлечено към наказателна отговорност. Към момента е образувано досъдебно производство за опит за убийство срещу неизвестен извършител“, завърши Атанасов.Среднощно клане във влака Пловдив – Варна, жена е с опасност за животаВ тежко състояние в болница остава 21-годишна жена, която бе намушкана с нож в нощния влак от Пловди…Nov 24 2019skafeto.com


loading...