Гарджока гадже

Издирват приятелката на бургаския рапър Гарджока. Джулия е в неизвестност от около 26 дни, твърди нейна приятелка. Истинското име на синеоката красавица е Илияна Петрова. Тя не отговаряла на съобщенията в социалните мрежи и от 20 януари е офлайн, посочва дружката й Екатерина Костадинова, която е изключително притеснена за нея.

Последният пост на Джулия в социалните мрежи е от 20 януари.

След екшъна, който рапърът Никола Нанев спретна на АМ „Хемус“, на редакционната поща на сайта Флагман.бг пристигна писмо от наша читателка, която твърди, че в „полудяването“ на Гарджока е замесена жена – друга певица от Варна. Именно тя била причината бургазлията да се премести да живее в морската столица. Не е ясно дали R&B изпълнителката има наистина връзка с Гарджока и дали е замесена в изчезването на Джулия.

Потребили в мрежата твърдят, че Нанев е влюбен до уши в Илияна Петрова и дори е посветил една от песните си на наея – „Първата, последната„.

Издирват гадже на рапъра Гарджока. Повече от 20 дни е в неизвестност

Издирват гадже на рапъра Гарджока. Повече от 20 дни е в неизвестност

Очаквайте подробности…

Вижте още:
Вкараха в психиатрия рапъра Гарджока, който открадна такси дрогиран32-годишният бургаски рапър Никола Нанев – Гарджока, който открадна такси във Варна и беше задържан …Feb 4 2021skafeto.com

loading...