3-годишно дете

Охранител и минувач са били намушкани с нож от мъж, нахлул в оръжеен магазин, а случката се е развила в Горна Оряховица.

Около полунощ непознат субект се е опитал да разбие оръжеен магазин. При появата на охранителите мъжът е проявил агресия.

Мъжът е непознат на полицията. Той е бил тежко въоръжен с „кози крак” и щанга, за да отвори магазина. На полицаите обяснил, че е искал да се въоръжи.

Пристигналият на място частен сот се е опитал да го обезвреди. Мъжът вади нож и намушква единия от охранителите в предмишницата. Минаващ случайно гражданин се опитва да го задържи. Нападателят намушква и него в ръката и в гърдите, след което е задържан от полицията.

Състоянието на пострадалите е стабилно. Те са с шевове и са освободени за домашно лечение.

Мъжът е на 64 години, самотно живеещ. Оказва се, че той е психично болен. Още днес трябва да бъде приведен в заведение за лечение. Това, което е казал на полицаите и охранителите, е, че се опитвал да се въоръжи, за да „хване гората”.

Още:

Убийството в Борисовата градина: Проговори килърът, обясненията му са несвързаниУбийството в Борисовата градина в София продължава да бъде разследвано. При скандал вчера 48-годише…Nov 27 2019skafeto.com

Фатален любовен триъгълник: Убиха мъж в Костенец пред очите на бременната му приятелкаУбиха мъж в Костенец пред очите на бременната му приятелка в нощта срещу понеделник. Това съобщиха о…Oct 14 2019skafeto.com

Стана ясно кой е бруталният убиец от Русе, наръгал жертвата си седем пъти в гърбаМлад мъж беше намушкан смъртоносно с нож седем пъти в гърба на улица в Русе. За тежкото престъпление…Oct 10 2019skafeto.com

loading...