убийство германец

25-годишен безработен готвач от Сливен е убил 58-годишния си баща, докато двамата били на риба на водоем между селата Крушаре и Чокоба, съобщиха от прокуратурата и полицията в града.

Сигналът за убийството е подаден вчера от други рибари, които този момент са били край водата, пише Дир.бг.

Заместник-директорът на Областната дирекция на МВР Веселин Василев заяви, че между сина и бащата е избухнал скандал, след което младият мъж се е нахвърлил на родителя си. След като го убил, хвърлил тялото във водоема и избягал. Около 15 часа вчера убиецът е задържан в близкото село Крушаре.

Василев отказа да уточни как е извършено убийството, тъй като все още няма официални резултати от аутопсията, но каза, че към този етап няма данни да е употребено оръжие.

От прокуратурата допълниха, че на сина е повдигнато обвинение за умишлено убийство, а предвиденото в закона наказание е от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

Семейството живее в Сливен, а извършителят е безработен. До скоро е работил в местен ресторант като готвач. Младият мъж не е криминално проявен и не е осъждан.

Криминалистите работят по няколко версии за причините за тежкото престъпление. За момента няма данни в семейството да е имало влошени отношения или скандали.

Очаква се прокуратурата в Сливен да поиска от съда налагането на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Виж още:Касапинът от Благоевград застана окован пред съда и поиска втори шансОкръжният съд в Благоевград наложи постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ на 24-годи…Oct 5 2021skafeto.com

Ужасът в Благоевград: Програмистът Илия удрял с тесла родителите си – многократно и без пощадаДве досъдебни производства са образувани срещу задържания за убийството на родителите си мъж от Благ…Oct 5 2021skafeto.com

Ужасът в Благоевград: Тесла, пожар… Обвиненият за двойното убийство е направил самопризнанияОбвиненият за убийството на своите родители 23-годишен мъж – Илия А. от Благоевград, е направил само…Oct 4 2021skafeto.com

Трагедия в Благоевград: Разследват двойно убийство, заподозрян е синът на семействотоСемейна криминална трагедия се е разиграла тази нощ в Благоевград. По непотвърдена информация 60-го…Oct 4 2021skafeto.com


loading...