Столипиново

Двойно убийство в Пловдив – баща и син са били застреляни в складова база на ул. „Борба“ в града, съобщиха от Окръжната прокуратура.

Сигналът за престъплението е подаден около 16 часа.

По първоначална информация убиецът, който е съдружник на бащата, е задържан. Между двамата по-възрастни мъже избухнал скандал, при което единият извадил пистолет и застрелял опонента си, както и сина му.

Стрелецът е 45-годишен. Той не е криминално проявен. Открито е огнестрелното оръжие, с което е извършено престъплението – законно притежаван „Макаров“. Убитите баща и син са на 52 и 32 години.

Жертвите са Васил Б. на 32 години, който е бил съдружник на убиеца, и Христо Б. на 51 години, който е баща на Васил.

Районът е отцепен. На място се извършва оглед. Процесуално-следствените действия се извършват под надзора на Окръжната прокуратура. Изяснява се причината за жестокото двойно убийство в Пловдив.

Очаквайте подробности!

Виж още:Убиха мъж в Борисовата градина в СофияУбиха 48-годишен мъж в Борисовата градина в София, съобщават от полицията, цитирани от news.bg. Той …Nov 26 2019skafeto.com

Фатален любовен триъгълник: Убиха мъж в Костенец пред очите на бременната му приятелкаУбиха мъж в Костенец пред очите на бременната му приятелка в нощта срещу понеделник. Това съобщиха о…Oct 14 2019skafeto.com

loading...