Джан

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Джан Махмудов е биячът на непълнолетния младеж Иво Бонев. С негово участие бяха разпространени кадри на побой в социалните мрежи. Видеото е заснето в заведение в Русе през април месец, но е публикувано едва сега. На него се вижда как Джан бие и унижава непълнолетния младеж Иво Бонев. На кадрите, заснети от трети човек, се вижда как нападателят бие момчето, което в този момент не проявява агресия към него.

След като клипът набра популярност в интернет и над 100 души излязоха на протест в подкрепа на битото момче, самият Джан публикува извинение, предава Труд.

„Относно клипа, който беше публикуван днес с мое участие, моля за прошка потърпевшия, разкайвам се за простотията, която направих в момент на гняв, което не ме оневинява. Съжалявам за постъпката си, разочаровах много хора, още веднъж се извинявам на Иво Бонев, на хората около него и неговото семейство за психическите травми, които съм им нанесъл, още веднъж съжалявам. Иво Бонев съжалявам за всичко. Готов съм публично да се извиня на всички засегнати от постъпката ми. В момента съм активен спортист и уроних авторитета на всички спортисти с тази моя постъпка с което още веднъж искам да се извиня на всички хора занимаващи се със спорт. Клипът е сниман АПРИЛ месец в русенско заведение в което бях редовен клиент, но никога не съм работил там. Още веднъж най-искрено се извинявам за грешката, която допуснах!“, написа Джан в личния си профил във Фейсбук.

Виж още:Задържаха изрода от Русе Джан Махмудов, повдигат му обвинения за няколко случаяАрестуваха за 72 часа 17-годишния младеж в Русе, който бе заснет да нанася побой на друго момче и го…Nov 2 2022skafeto.com