Диана Скобелево

Стана ясна причината за убийството на 13-годишната Диана в Скобелево, община Павел баня, което загуби живота си от удар с нож, нанесен от 14-годишно момче.

Припомняме, че вчера момичето е било в двора на къщата си, когато там влиза момчето. Двамата се познават, учели заедно, не са се карали, въпреки че момчето имало проблеми – било със специални образователни потребности.

Всичко започва заради една запалка. Момчето поискало от момичето запалка, а то не му дало, защото нямало. Тунджай вади нож от джоба си и наръгва девойката, съобщава БЛИЦ.

Бащата е бил вкъщи, но е спял в същото време, затова не е могъл да реагира навреме, заяви Ахмед Сюли, кмет на Скобелево в телевизионно интервю.

Момичето е наръгано на три места. Фатална се оказва раната в гърдите – ранената издъхва на път за болницата. В селото са в шок от случилото се.

Опечалената майка на момичето Чона Янкова разказа: „Дъщеря ми влиза вътре и казва: „Татко, аз съм наръгана“. На три места е наръгана от Тунджай. Оттам нататък тя изгасна. Аз тръгнах с кола заедно с нея и по пътя спряхме линейката. Качихме се веднага, но тя вече беше мъртва“.

„На 30 октомври щеше да направи 14 години. Учиха заедно с Тунджай, нямаше никакви разправии. Как стана това нещо, не знам“, добави тя.

От Окръжната прокуратура в Стара Загора са наложили 72-часов арест на Тунджай. Разпоредени са няколко спешни експертизи, включително психолого-психиатрична, която да изясни какво е състоянието на 14-годишния.

Според хора от махалата Тунджай бил тих и кротък и никой не знаел, че тайно носи нож и може да нападне и нарани някого.

Виж още:Смразяващи кръвта подробности – ето как 14-годишният Тунджай е убил 13-годишната ДианаПоявиха се смразяващи кръвта подробности за ужасяващата смърт на 13-годишната Диана. Припомняме, че …Oct 25 2020skafeto.com

Зловещо: Осмокласник от Павел баня уби умишлено и жестоко 13-годишно момичеУченик от осми клас в град Павел баня е задържан за убийство на 13-годишно момиче от родното му село…Oct 25 2020skafeto.com

loading...